jonnas då, nu eller aldrig

Ja eftersom Jonna själv tydligen vägrar att anta denna utmaning så tänkte jag, att jag gör det.....

För 5 år sedan....
Sprang Jonna runt på Leksands gymnasium där hon ibland var på lektionerna för handelsprogrammet. På de lektioner då hon var närvarande så bråkade hon nog mest med Tomas. Var det även ett brutet ben?????

För 3 år sedan....
Bodde Jonna i en pytteliten lägenhet på Hisingen i Göteborg där det ofta lagades kladdkaka. Hon jobbade på Clas Ohlson och hade börjat bli en aning bitter............... (för att jag precis flyttat tillbaka till Leksand????)

För 1 år sedan....
Hade hon en något osäkerarbetsplats och leta hejvilt efter förstahandskontrakt för en lägenhet i centrala Gbg. Hon hade också då gått från en aning bitter till ganska så bitter. Jobbade i Falun? under sommaren....

För 3 månader sedan....
Tacklades hon runt för fullt på innebandyplanen. Annars så var det alla hjärtans dag även för henne och då skrev hon detta på blogg
" är det idag....
man ska vara kärleksfull?
Ja dem säger det, jag hoppas innerligen att man är kärleksfull mer än en dag på året. Som alla kanske väntar sig borde en singel vara bitter på "Alla hjärtansdag", men nej, inte ens där kan ni känna er överlägsna. Jag har funderat fram och tillbaka, och nu har jag kommit fram till att jag gärna vill hitta den rätta. Men inte nu. Denna våren och sommaren har väldigt mycket framför sig som kommer bli så mycket roligare som singel. Hur ska jag annars kunna släppa loss i Thailand, Sthlm och Sälen. Ne singel får det bli. Men jag unnar alla som är i ett bra förhållande att pussa lite extra på varann, men hoppas att man inte släpper sina drömmar för att sitta ihop med någon annan.

Jag har ett par exempel på bra förhållanden, de är där man gör saker ihop, man tar tillvara på sina drömmar ihop. Och har inte den andra intresset av att dela just en dröm så gör man det själv, men ändå med den andres stöd. Det måste vara det perfekta förhållandet. Men som sagt. För mig lär det dröja, ska sänka kraven och börja gå på andrahandssorteringen sen när jag är redo. Annars kommer det sluta illa. Inga barnbarn för mina föräldrar.

Men till alla nära och kära, ha en underbar alla hjärtansdag.."
Behöver jag ens nämna bitterhets graden här?????

Igår....
Så jobbade hon, träffade en vän, ringde mig och var nervös för resan (och mitt visum?), tänkte köpa en väska, tog sin sista spruta och bestämde sig med de allra bestämdaste att hon inte skulle gå med på Mariahs utmaning.

Imorgon....
Jobbar hon, packar hon sin väska alt. påse, ringer mig och frågar om det VERKLIGEN finns solglasögon i Kina och om vi måste sova på 23e våningen??? Eventuellt kommer hon nämna något om mitt visum också......

Om ett år.....
Måste nog skriva två olika förslag här... Allt beroende på om hon ser the secret ikväll eller inte?

1. Hon har träffat sina drömmars kille, fått ett grymt jobb där hon tjänar pengar så hon kan vara hos mig och spendera multum på Crawford Lane. Hon har vaxat sig så hon inte längre ser ut som en brunbjörn och har hittat en kryphål till hur hon kan bli meterolog utan att behöva plugga så mycket. Innebandyn kunde inte gått bättre, Surte IS IBK har vunnit allt och Jonna har blivit lagets självklara stjärna!

2. Jonna är singel och mer bitter än någonsin, de enda dejter hon går ut på är de när hon råkar gå bredvid någon på väg till Sibylla. Hon har blivit en blekfet avdankad kontorsråtta och innebandyn är någonting hon inte längre ens kan stava till. Det enda som nu lyser upp hennes vardag är solen som ibland skiner in genom gliporna mellan de mörkbruna gardinerna hon har i hennes lägenhet. Oh, just ja. Krukväxter. De är hennes nya hobby.

Något att tillägga????

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ojojoj, det var ord och inga visor på alternativ nummer 2 där. Underskatta inte kraften av positivt tänkande! Men jag undrar om det inte överdrivs lite på bitterhetsgraden av Jonnas uppträdande. Jag som brukar tycka att hon är en ganska glad kontorsråtta, oops tjej.

2008-05-15 @ 03:12:24
Postat av: jonna

hehe de där med solglasögon och 23e våningen har jag väl aldrig tjatat om!?!?!?=)

2008-05-15 @ 13:19:18
Postat av: Rebecca

Nej nej, de var bara något jag tog ur luften sådär =P

2008-05-15 @ 13:38:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0