Hallå!?

Jag kommer ju inte ha massa "bildtävlingar" om ni inte gissar mer! Är det jag som är otålig eller är det ni som är förjävla dåliga på att kommentera? Om det är det sistnämnda så kanske det har att göra med att ni inte tycker att det är speciellt kul med gissningslekar?! Eller är det helt enkelt jag som tråkig??? Hmm.. Jaja, låter den ligga ett tag till ifall det är jag som är för stressig. Åter till bröllopsplaneringen!

Tjing.

Kommentarer
Postat av: Emma

Beckis!



Jag måste bara säga till dig hur grym du är! Jag läser inte så ofta här, för att jag glömmer. Men sen blir det en skön halvtimme med massa roliga inlägg från dig i Kina.

Förstår du vilken jäkla modig människa du är som bara släpper ditt liv i Sverige, drar till Kina, fastnar lite i Kina och skapar ett liv med jobb, vänner, lägenhet OCH lär dig kinaspråk. Herregud I love you.



Jag fattar inte varför jag inte redan varit över och hälsat på. Jag ogillade ju Kina när jag var där men du skulle ju kunna guida mig till de små pärlorna och få mig att förstå människornas lite...ja annorlunda tänk. Aaaah, flytta nu inte hem innan jag fått arslet ur vagnen och planat mig över till er.



Du är fantastisk Rebecca, jag saknar dig skitmycket! Kom gärna till Smögen i sommar om du är i Sverige. Om en månad finns jag, Anna och Pillan här och jobbar, just nu är det bara jag.



Hälsa Adde och ta hand om dig kära vän.

Kramar!

2009-05-06 @ 14:44:05
Postat av: Mary

Bröllopsplanering?!?!?!?!? E det möjligtvis era kyrkklockor som klämtar??? :) :) :) :)

2009-05-06 @ 14:59:48
URL: http://princesssmary.blogg.se/
Postat av: Jonna

Du ska inte sluta.. du har ju fått in endel gissningar. Ge oss nu svaret. Tack.

2009-05-06 @ 17:02:48
Postat av: Rebecca

Tack Ems!!!!!!!!! Tack så hemskt mycket. Ta med dig fröken Sivertsen och kom hit!!!! Billiga biljetter, gratis boende och gratis guide. Kan det bli bättre! Hoppas att jag faktiskt kan komma förbi smögen!



KRAAAAAM

2009-05-07 @ 06:07:01
URL: http://kinakulla.blogg.se/
Postat av: johanna...

JAg vet att det inte kan vara du som ska gifta dig. För då ska jag vara med...så det så!!!!

2009-05-07 @ 22:33:30
URL: http://jlu.blogg.se/
Postat av: johanna

Nä, det kan inte vara ditt bröllop för då ska jag vara med...så det så!

2009-05-07 @ 22:37:28
URL: http://jlu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0