oh god!

Min dag vart precis sååååå mycket bättre.. Adde skicka precis och berätta att David Beckham är påväg till festen. Damn!

fuck fuck fuck fuck fuckBack in business

Jepp, back in business, back in Beijing.
Kom tillbaka till Kina välbehållen och resan gick bra trots att jag knappt sov på 24 timmar och att väntan i Doha var lång och tråkig! Väl tillbaka i Peking mötte Adde mig på flygplatsen och hjälpte mig släpa hem mina väskor.
 
När jag kom hem till vår lägenhet fick jag paket med en kikare. Fågelskådning tänkte jag och kände mig lite småglad, skittrött och fundersam.... Andreas måste sett sin lite smått tveksamma min och bad mig kolla i kikaren mot fönstret.... Där väntade nya blommor!!! Och, vänta... Någonting mer. Men va fan! Biljetter till The nest och Carolinas längdhopp!
Såå glad jag vart! Detta var alltså i torsdags, nu är det söndag och jag har redan varit där.

Okey, det gick inte så bra för Carolina med jag fick se lightning Bolt och ett nytt olympiskt rekord i Stavhopp. Och framför allt. The nest! En så sjukt mäktig arena! Det var en helt fantastiskt kväll! Bilder kommer senare på fb.

Vad har hänt mer då? Inte så mycket. Försökte möblera om lite igår, lyckades bara lite.
Hmm. Jo, just ja. Det var ju det att jag idag missar efterfesten med det Amerikanska basketlaget som vann OSguld som Adde är på nu.. Varför? Spricka i foten. Sparkade Adde på smalbenet. Dumt.

Har iallafall precis kollat på avslutningceremonin av OS på tv, och tyckte det var helt fantastiskt precis som öppningen.
Känner mig också lite halvstolt över att jag känner två av dom som var med och uppträdde... =)
Fyrverkerierna dånar fortfarande utanför fönstret fast det var 20 min det avslutades. För tankarna tillbaka till det kinesiska nyåret.

Hmm. Lite småförvirrat inlägg kanske, men är ortoligt trött. Får kanske bli bättre nästa gång.

varmeslag och magsjuka?

jaha, jag tog mig efter manga om och men ivag till Arlanda och checkade in. Och ja. Det vart overvikt. Hade 42kg ist for 27. Har aldrig riktigt pastatt att matte ar min grej men jag forstod anda sa mkt som att de inte skulle bli allt for bra for planboken. Men jag kan tjabbla. Prata pa. Och det gjorde jag, sa jag behovde bara betala for 5kg. Bra. men med 315kr per kg sa vart det lite iaf.

Nu ar jag iaf i Doha och det ar 38 grader varmt och kl ar 18.35. puh! Holl pa att svimma bara de oppnade dorrarna pa planet da det var dags att stiga ur... Ojoj... Sen tror jag fatt en slang av matforgiftning ocksa. Min mage kanns inte alls i balans, o sana gangen uppskattar man inte helt all service pa toaletterna. Folk som star utanfor dorren och vantar pa att man ska bli klar med papper i ena handen och en mopp i andra.... Ar det bara till mig!? Hoppas vid min gud inte!

Intranatet har ar lite markligt. Efter 10 min stangs de bara av. Sa de har ar val typ allt jag hinner skriva. ar inte sa skilled pa arabiskt tangentbord. Kanns markligt! Saknar sverige o alla fina manniskor redan, men de blir nogbra de har!

Puss

paus

Ja, jag tog en paus i packandet. Gav upp för ett tag. Dissade mina kläder och gick ut och åt lunch med världens bästa mormor... Min alltså.. Efter lunchen kom Roger och jag gick och hämtade Leia så var de lite barnvaktande som stod på schemat. Såg Johan Wissman gå till final "bra!" och Stefan Holm riva ut sig "anus!".
När Leia blivit hämtad och Roger längtade hem beslöt jag mig för en tur på noret.
Första anhallt. Apoteket för att hämta ut diverse piller som kan vara bra och ha. Träffade även Tess mamma där. ( hälsade hon!?)
Sen så gick jag men bestämda steg till My Lady med bara en sak i tanken.....
S T Ö D S T R U M P O R
Har nämligen blivit nästan tvingad att använda såna, spec nu när jag ska flyga eftersom jag har lite problem med mina ben. Helst skulle jag köpa såna som gick upp till ljumsken, men de fanns tyvärr inte inne så de fick bli en stödstrumpa i modell knälång. Bara så ni vet så är stödstrumpe industrin en hel vetenskap. Söta Jesus...

Bjuder på en bild - och kom ihåg att som vanligt så är det inte mannen med stödstumpan som är kvinnan som skriver bloggen.   Så sjukt läckert!

Å hur ska de här gå då!?

Visumet har jag fått, bara för två månader, men de är ju ett senare problem....
Jag har viktigare saker att tänka på nu.... Packningen!!!!! Hur i hela fridens ska det gå till?! 20 + 7 kg.... De är ju ingenting!
Fan. Jag hoppas på riktigt att det står ngn monsterfet människa framför mig och checkar in... Klagar de då på min väskas övervikt kan jag ju alltid försöka kontra med att han eller hon framför mig i kön har en totalvikt (människa + väska)som är mer än min...!? Tror ni de funkar????

För att få er att förstå att jag verkligen har lite svårt att enbart få med mig 27 kg har jag tagit lite kort på mina kläder som jag köpt nu bara under sommaren. En liten nett summa har jag shoppat för.....

 


Kanske inte ser såååå mycket ut men jag har dessutom en tvätt som är full med kläder och alla mina kläder som är inköpta innan sommarn. Plus alla toalettartiklar. Så ja. de blir lite små svårt att hålla vikten... Råd ngn?
Vet verkligen inte hur detta ska gå till....
Och, Ja! Om någon undrar så jag på mig en helröd dress. Ser lite ut som en galen tomtemor då jag springer runt här och sparkar på väskan i hopp om att den ska kunna sluka mer utan att öka i vikt... Men de är faktiskt Casalls senaste mysdräkt, super skön!!!!

Fortsättning följer........

Ps. Varför kan inte bara bilderna vara centrerade, varför måste texten följa med?`Förbaskade skit blogg!

peppar, peppar

Uttrycket "Dra dit pepparn växer!" finns i flera europeiska språk sedan åtminstone 1700-talet.
Dit man ska dra är förstås någonstans långt bort. Ursprungligen syftade det på cayennepeppar och dess hemland Guyana i Sydamerika, känt för sitt obehagliga klimat.

När någon på tal om sin tur liksom ångrar sig och tillägger "Peppar, peppar..." är den magiska innebörden att man strör avskräckande kryddor på sin lycka så att den inte ska locka de onda makter som kan finnas i närheten.
Peppar, the magic word......

som väntat.....

...... så var det inte riktigt ngn som nappade på min idé gällande att ändra min blogg, så från och med nu kommer jag bara lägga upp bilder tills den är ändrad av mig eller någon god själ.... Kanske kommer jag skriva någon rad. Men inte mer. I ren protest emot orange!

Hey sexy!


Har förresten eventuellt inte fått något visum.....

ps

Min blogg pres. ger mig krupp!

Någon frivillig människa (inte du Jonna, för de blir f** inte gjort!!!) som kan tänka sig att göra en samhällstjänst och fixa lite schysst design på min blogg??? Insåg precis att det kan vara, eller snarare ÄR, synen av de äckligt fula oranga skorna och den ännu mer oranga ziphooden på min pres. sida som ger mig ångest. Huuh.
Hade gärna gjort det själv men eftersom jag är en teknisk idiot ,som är glad över att ens kunna starta upp en dator, kan jag inte fixa det själv...  hjälp


Bjuder på en härlig bild så länge

ångest

Varje gång jag sätter mig hemma vid datorn så tänker jag att jag kanske borde ta och skriva i bloggen, men i samma stund som tanken slår mig så uppfylls hela min kropp av ångest.... Inte helt som det borde!?

Lite små saker har hänt...

OS-invigningen.... Ni som vill får gärna tycka att det var en propaganda föreställning. Själv tyckte jag att den var smakfull och mäktig....
Kräftskivan i Lundbjörken.... Mitt första år där, kanske även de sista eftersom det tydligen knappt märktes att jag var där. Mariah ta åt dig =P
Mamma Mia på bio i Borlänge.... Så sjukt bra film! Det alla ni andra redan skrivit om den skriver jag under på och jag kommer antagligen att se den igen innan jag åker tillbaka!
Ipod inköp.... Äntligen så strömmar musik in i mina (och mina grannars) öron. Inte en dag för tidigt.
Kläd inköp.... Har insett att jag denna sommar har spenderat för mycket pengar på kläder. Eventuellt ska jag ta mig tid och samla ihop alla nya kläder i en hög. Mäta, väga och ta kort på den för att senare lägga upp här. Får se.

Ja, de är väl de "stora" sakerna som har hänt i mitt liv... Annars så är det de gamla vanliga.
En snart tusenårig att göra lista finns...
Jag är svårt dålig på att göra det som står på listan. Hittar tusen miljoner ursäker för att inte göra det. Typ döpa dammråttor som jag gjort tidigare idag. Annars är korsord också en väldigt vanligt förekommande ursäkt. Inte ok.
Imorgon måste jag skicka in min visumansökan, annars kan de bli lite snävt med tid.... Som vanligt.....

Jag har förresten funderat på (förstås i duschen där alla funderingar föds och idéer kläcks) om jag är träningsnarkoman nu? Jag har tränat 1 och en halv gång denna vecka och säkert tänkt träning tre gånger om dagen.... Hmm. Jag menar allting är ju relativt!? 

Hmm.

andreas

Min fina älskade Andreas. Idag är en av de dagarna då längtan gör ont! Saknar dig av så många anledningar.
Saknar din röst, saknar din värme, hur du ser på mig. Jag saknar att somna bredvid dig på kvällen och vakna bredvid dig på morgonen. Dina händer i mina. Dina armar runt min kropp. Jag saknar att prata med dig. Jag saknar hur du tjatar på mig att städa! Jag saknar att se hur knäpp du ser ut när du asgarvar. Jag saknar att snussa dig i håret, klia dig på magen, stryka dig på ryggen, se dig i ögonen..... Jag saknar dig, din själ och underbara person.Det är inte meningen att vi ska vara ifrån varandra såhär, speciellt inte nu.

"Get here" har passat för många gånger........

Älskar dig hjärtat


You can reach me by railway, you can reach me by trailway
You can reach me on an airplane, you can reach me with your mind
You can reach me by caravan, cross the desert like an Arab man
I don't care how you get here, just- get here if you can

You can reach me by sailboat, climb a tree and swing rope to rope
Take a sled and slide down slow, into these arms of mine
You can jump on a speedy colt, cross the border in a blaze of hope
I don't care how you get here, just- get here if you can

There are hills and mountains between us
Always something to get over
If I had my way, then surely you would be closer
I need you closer

You can windsurf into my life, take me up on a carpet ride
You can make it in a big balloon, but you better make it soon
You can reach me by caravan, cross the desert like an Arab man
I don't care how you get here, just- get here if you can

I need you right here, right now, right by my side

I don't care how you get here, just- get here if you can.
kallt!

Det är riktigt, riktigt kallt idag! Usch! Tog av ren vana på mig kjolen och kortärmade skjortan till jobbet idag - inte ett bra val! Aja, på Onsdag ska värmen komma tillbaka och det tackar jag isf för iom att jag missad den förra helt!

Jaha.... Vad har jag gjort då? Shoppat... Massor. Och spelat ett spel från 1958, på allvar! De var väl kanske inte en kulturell höjdare men lite små roande iaf. Det var jag, mariah, Sara och ibland Herman som spelade. Efter 1958 spelet så körde vi två omgångar Alias som jag och Johanna rockade på..! Yay!

Det är super lugnt på jobbet idag, alla utom en är redan in-checkade och jag har ingenting att göra! Verkligen inte. Så sjukt segt... Så jag sitter mest och funderar på livets stora frågor som typ.... Finns tomten? Har gosedjur och leksaker ett liv när man sover? Finns det någon skatt där regnbågen slutar? Osv.... Djupa saker med andra ord....
Ikväll när jag kommer hem ska jag nog vara så pass vänlig så jag faktisk städar mitt rum..
Imorn och onsdag är det jobb i repan, och på lördag jobb på dalle på ett bröllop, barnflicka... Ngn som vill joina???

Puss

ett tag sen kanske ja......

Ja! Jag vet...... Jag har varit skit dålig  på att skriva här senaste tiden, men de är för att det har hänt så mycke - så jag orka inte helt enkelt... Men Men.... Snabbt då....

Åkte till Cannes för att träffa min faster, var på sjukhuset i ca 10  min - fick ingen kontakt.... En vecka efteråt dog hon.....
Åkte till Frankrike igen för att gå på begravning. Väldigt, väldigt, väldigt jobbigt...........

Andreas har varit i Sverige.... Han har även hunnit åka hem.. Jag har jobbat och.. Ja jobbat. Och ja! Just det! Flyttat! Har ju äntligen sagt upp min kära lägenhet och nu, idag, så vart besiktningen klar! Sweeeet! Allt gick superb!
Har beställt biljetter t Kina, 20 Augusti - så nu är det ny visum ansökan som gäller. Kul!...?
Jobbar i 190 veckan ut men sen är det lugnt. Så om ngn vill hänga lite så har ni väl mitt tel.nr som jag svarar på ibland...

Så! Nu har jag iaf skrivit lite. Puh! Skönt, då var det också gjort! Bocka av i listan!

Kanske det blir lite mer skrivet om någon dag.....

Nu är det en sväng till banken som gäller! Hej!

RSS 2.0