Jag nyser...


Bild tagen i host-attacks action. Just lööövley!

...tydligen som en Disneyfigur.
Iallafall enligt A. Efter över en vecka av konstant nysande, snorande, hostade och feberyrande börjar jag ge upp hoppet om en frisk nyårsafton, men vad gör väl det!? Huvudet är tjockt och hjärnan har gått från att vara en gråfärgad smarthet till en gulfärgad snorbobba.... Så därför.. Vill ni ha lite, någorlunda, vettig skrift kan ni ju kika in på den andra bloggen där tips om hur man enklare klarar att hålla sina nyårslöften finns.

Min jul

Är så sjukt trött på denna blogg. Kanske försvinner den. Kanske ändrar den utseende. Kanske fortsätter den som vanligt igen om ett tag. Vi får se. Här kommer iallafall en bildkavalkad från min jul här i Pekingland.


Våran 2,4 m höga gran. Disney enough?! Vi hade varit snälla i år!!

Morgon julklappen var en julkula från NY, thanx Mami

Julfint- och gott på bordet

Jullunchen bestod av mormors julkorv och julöl m.m

Glögg, pepparkakor och KALLE ANKA kl 15,00 (jäjä, kinestid)

fejnt

julstök och bök. Maten är påväg framPosering vid granen

ljusmys

Julbocken hittade hit

That's me!

Svenskt på julbordet

geschinken

allt på julbordet var hemlagat, förutom bröd och 3 av sillarna

Även lilla Mochi fick julbord. Under granen.

Andreas avslutar kvällen med att njuta av sin nya whiskey


Yep, That's about it! Vi hade en toppenmysig jul med massa bra klappar, världsklass på mat och dryck och skypening med julvärldens Sverige. Ljuvliga Jul!

Vad jag inte

...önskar mig i julklapp! Asså, skulle jag få ett presentkort på ett värde på Apoteket så hade jag nog börjat grina. Inte av lycka. Det reklamas för det i Leksands bladet. Pust.


Stulet rakt av

...från Facebook. En kollega till mig har en hamster. Som verkar springa bort lite då och då. Rätt ofta faktiskt. Igår skrev hon detta i sin statusrad på FB;

-tokiga tips på var man kan hitta en hamster mottages tacksamt! Har letat på alla icke-tokiga ställen.

som kommentar nummer sex på statusraden skrev en annan bekant;

-Vid den tionde stolen i din lägenhet finner du din Hamster!! ...tionde stolen på engelska=chair ten, chair ten uttalat på svenska=stjärten, stjärten består av två skinkor, skinka på engelska=HAM... alltså är det där du bör hitta din HAMster... Logiskt!

Det kan väl omöjligt bara var jag som finner humor i detta?


Only Girl

...in the world. Som vanligt får jag inte mycket av det som står på to do listan gjort - men det kvittar. Jag kikar på dagens underhållning istället. Jag vet inte riktigt hur man lägger upp videos här men ja, de kan vara värt att klicka här. Peace.

I väntan


Miss Mochi i väldigt bra Photo Booth kvalité

...på mina glasögon.
Skrev ju för ett tag sen att jag beställt två par glasögon. De vart ju inte så bra... Men idag kommer optikergubben hem hit med dom, nyslipade och forthoppningsvis perfekta. Dessutom gratis. Men tack! Kontaker är alltid bra att ha ifall ni missat det. Idag då, ska ta tag i allt det jag inte gjorde igår. Bland annat åka till en av Pekings stora shoppingvaruhus. Ugh. Allt annat än kul kan jag lova men jag ska försöka muta karlen här med en fotmassage så kanske jag får sällskap. Fingers are crossed. Men ny måste jag mysa lite med Mochi som förövrigt är världens goaste kissemiss och sover i vår säng varje natt. Önskar jag visste mer om vad hon varit med om men jag tror att hon är nöjd med vart hon är nu. Imorse lekte hon någon typ av slängivägköttetmedtassen-springsedanefterochfångadet lek med en köttslamsa som hon lyckats roffa åt sig när A förberedde lunchgrytan. Knas.


Fikonchutney

...Här kommer något som inte ofta händer på Kinakulla bloggen. Ett recepttips! Jag smälde ihop en fikonchutney nyss och ja. Det gjorde inte ont någonstans! Jag som inte ens gillar valnötter! Receptet finns på dallebloggen.

Everything comes

...to an end. Så också the Pacific. Vilket jag antar skulle kunna innebär att mitt bloggande drar igång på nytt. Som man kanske har anledning att börja tro att den gör. Ett inlägg igår. Ett inlägg idag. Två i rad. Spännande.

På torsdag bär det av hejmat igen med den mördande rutten Peking - Qatar - Stockholm. Alltid lika okul. Men det kommer, som vanligt, vara värt det! Har dock läst i web-tidningarna att SJ tuffar på i samma fart som förra vintern. Kul! Precis vad man är sugen på - försenade och utspårande tåg efter 20+ timmar på resande fot. Låt oss hoppas att det kommer gå galant på Fredag. Nu är det dags att ta tag i dagens "to do" lista som innehåller allt från Handla inför Svea till bläddra igenom mina nya tidningar. Man ska inte ha för höga krav på sig själv. Heh.

Shit...me god.
Jag är verkligen värdelös på detta, har noll blogglust! Ugh. Sitter mest fast klistrad framför The Pacific. Så sjukt bra! Är ni intreserade av krigshistoria eller bara av en sjukt välgjord serie bör ni också kika. Hm, ja. Nu laddas episode 9 av 10 här så lär återgår.


Hallå världen


Vi illustrera här hur gröna av avund ni nog är.

...jag lever! Jag förstår att ni saknat mig och mina underbara inlägg......... Men jag har haft nog med "min" andra blogg. Men nu senni är det partaj och vad gör man inte då om bloggar. Jo. Precis. Andreas bro Jocke är här med sin donna så nu sitter jag och Ida och laddar för Beijing by night.


RSS 2.0