efter manga om och men...

...ar jag framme! Det tog en jakla tid och jag undrar lite vart jag hamnat. Mer om det imorgon, ar alldeles for hungrig for att skriva nagot langre utlagg ikvall. Tankte bara gora klart sa Hanna hanger med, jag befinner mig i Fujian provinsen i en liten hala, Shishi. Pa sondagkvall aker vi till Xiamen och da hoppas jag pa sol och bad. A halsar!

Packetipack...

...nu aker jag! Allt och lite till ar packat. Flygradsleillamaendet ar pa plats. Jag ar sen. Allt ar som det ska. Wish me a nice flight! Love!

Ibland forvanar jag mig sjalv...

...mer an andra ganger. Som till exempel imorse da jag vaknade irriterad over ljudet utanfor fonstret och min forsta tanke var fan de later som na jadra kineser dar ute, va haller dom pa med?! Ehh, froken Karlstrom - de var med storsta sannolikhet kineser! Dessutom vill jag beratta att jag i forrgar insag att jag har en helt ovantad forkarlek till gammeldags pennvassare. Under ett samtal visade det sig att jag tycker dom ar extremt behandiga, fina, saknade, underskattade och att jag eventuellt maste kopa en. Overraskande.


som vanligt nar jag ska ivag...

...har jag packat lite overallt. Lite overallt forutom i vaskan. Jag har for tillfallet arton sma hogar av klader, skor och diverseprylar som kan vara bra att ta med. Lar ha en rejal sallning imorgon. Klockan sexton.tio bar det av mot fuktigare breddgrader, for sa mycket varmare kan det omojligt bli. Det stora fragan ar dock - vart ar min batteriladdare? Herr Nikon vill folja med men ar nagot trott for tillfallet, hjalp honom! Tank: Om jag var en laddare, var skulle jag vara da? Nighty

Det ar sa kul...

...nar man ser de"narproducerade" markerna i media.


Christopher Kane pa Kling


Uniforms for the dedicated pa en av uniformerna. Fran Bellafestas blogg


Ozz Nujen var med i forkvall ikladd en SKANK troja.

Bra jobbat killar!

precis som jag trodde...

...sa ar jag forkyld idag. Snuvig och ont i bade huvud och nacke.

Igarkvall vart en biljett till Jinjiang bokad sa imorgon bar det av. Xiamen ska aven det avverkas och da hoppas jag pa sol & bad. Ska bli kul att antligen fa dit och kika. Den tjugoattonde bar det av till Peking igen, stannar till den andra efter det blir det ater sikte mot sodra kina speciellt HK. Aven Macau? Lat oss hoppas pa att detta blir bra. Jag hade hellre spenderat min lediga tid i Thailand eller Malaysia men jag gav upp tanken pa det, ar inte tillrackligt tuff for att aka sjalv. I vilket fall som helst sa tanker jag bada om det sa ska bli i nagon vattenpol, sa idag ska jag pa bikinijakt.

Jag fick en bild...

...av en som jag haft i senaste gruppen.



Tank va charmig jag blir pa kort anda?! Haha, jag som trodde denna minen var enbart for mina nara & kara, nu ar den tydligen ute och viftar i det fria. Kan aldrig sluta bra! Hm. Dessutom ar den ju nu ocksa publicerad pa en offentlig blogg... Min headerbild ar i och for sig inte sa mycket battre. Vad hande dar egentligen? Kanske dags for bade ny bloggdesign och lite poseovningar framfor spegeln!


problemet med en ac...

...ar att det antingen ar for varmt eller for kallt.

Jag far inte detta att funka. Sjuk imorgon? Eventuellt. Frukansvart torr luft ar det har iallafall. Och varmt. Och kallt. Och iskallt. Och stekvarmt. Huh.

som igar fast lite annorlunda.

Igar och idag var nastan lika. Fast lite olika. Starbucks till lunch, shopping pa mango, slurpa sol... Efter det skilde det sig nagot. Igar at jag middag pa Boccata med Joanna & Susanna och idag at jag pa en Thairesto i Nali Mall med Sophia. Till och med en flaska vin gick ner. Myckte skvaller och en trevlig kvall. Dessutom kopte jag aven tva par skor. Sen jag kom hem har jag chittchattat med Dan och nu hanger jag har, vid datorn. Sovrummet ar for varmt, ac:n jobbar pa, vardagsrummet funkar. Duntacket har helt klart gjort sitt. Svettigt varre! Imorgon ska jag mani- & pedikyra pa fm och sedan blir det lunch med Joanna och pa kvallen kommer jag gora bort mig pa capoeiran. Blir nog bra. Dagens kansla har genomgaende varit fagel.

Dar var den...

...klanningen jag ville ha men trodde var borta. Den har aterupstatt och ligger nu i min sang. Idag kan det vara sa att Qianmen far sig ett besok av mig. Har hort att det ar dar de langa skonheterna finns!




jag vet inte varfor...

...men jag fick ett behova av att saga godnatt.


Godnatt

No more miss reisleiter...

...Iallafall inte pa fyra veckor.

Gruppen ar avlamnad och jag kanner mig overgiven. Nej, riktigt sa illa ar det kanske inte men ett tomrum lamnade dem iallafall. Och det var forsta gangen jag och Tracy fick en sang tillagnad oss. Trevligt!

Solen skiner och starbucks i The Village kanns som ett ratt sjalvklart val for dagen. Seg och sliten efter gardagens pekingankamiddag. Kanske ska sluta bjuda pa Baijiu?! Naa. De var kul och en hel kor hade vi med oss ocksa. Dagen efter flygplatsen har bestatt av Joanna, kaffe och Mango. Hela jag kommer inom kort se ut som en mango. Inte frukten. Like it. Love it. Indulge it. Och pa tisdag ar det dags for loning pa nytt vilket med stor sannolikhet innebar att samarbetet mellan Vivieanne Tam och HP landar i mina hander! Sa sot! I ovrigt vill jag ga pa bal.

Hahahahaha, fick precis veta att en kompis har en robot pa jobbet som aker runt o kontrollerar va alla gor sa chefen kan ha standig koll, sa pratar den med robot rost. Dagens roligaste enligt mig!

Fashionista

http://www.cityweekend.com.cn/beijing/articles/mag-bj/fashionista/fashionista-lumberjack/

titta vem som ar Beijings fashionista of the month =)

Titta va Adde hitta!



Ett gammalt idol kort pa varldens basta morfar! De lag ute pa tradera och har nu blivit salt. Mission; Kopa tillbaka det.

Senaste tiden har varit upp och ner i manga vandor men jag tror nog att det ar en positiv vandning som ar pa vag. Chanser hit och dit. Det blir bra. Jag har dessutom fatt en gitarr! En akta hippiegitarr fran 70-talet med specialdesignade blommor pa. Det enda som behovs nu ar en larare.. Varning; jag ar en tjurskallig elev! Forutom gitarren har jag blivit utbjuden pa middag tva kvallar i rad, jag har klippt- och fargat haret pa C. de France. Imponerade bra jobb, hejja Valerie! Ikvall ska jag ivag pa Capoeira kurs. Brasiliansk kampsport. Spannande. Men forst och framst ska jag sno Addes garderob, en del shopping har det blivit och sen ska jag smorja pa lite solskyddsfaktor och ge mig ut i den underbara sommarvarmen. 27 grader och sol. Punktum.


jag och guran guransson! FYI detta var innan C.de France

teardrop.



Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Teardrop on the fire of a confession
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath

Teardrop on the fire
Fearless on my breath

You're stumbling in the dark


Hoppsan!



Sofis Mode. Jag tror faktiskt att det ar inne med oppen gylf...!?

RSS 2.0