Jul, jul strålande jul!

Sååå då är det snart jul. Eller iallafall första advent och det ska självklart firas! I förrgår var jag och Joanna iväg till IKEA och köpte julgran och annat julpynt och idag är det julbak som står på schemat. Peggy Bundy goes hemmafru "paw rihk titt"... Vi ska snart ge oss iväg, bara Joanna ätit upp sin apelsin. Har skrivit inköpslista, det återstår bara att se om ens hälften av de jag vill ha ens finns i butikerna här... Kan bli lite hur som helst, men de är något av charmen med det hela... Intalar jag mig själv iaf! Vi får se lite hur lång tid julbaket tar, men om vi inte håller på halva natten så blir de även att sätta upp lite julgardiner och o pynta lägenheten inför adventsfesten.. Rooooligt! Men de ska jag nog inte tvinga Jojo till där kanske Adde får assistera lite... Kanske.

Igår var vi på thanksgiving feast hos John o Justin, väldigt trevligt och super gott! Dubbel J's hemlagade köttbullar gjorde succé! - bilder kommer senare på facebook!

Nu är apelsinen uppäten, så de är dags att gå!

hej


Godmorgon världen, livet är en dans på spikar....?

Hej. Kan börja med att meddela att mandarinen jag åt igår inte var ett dugg ätvänlig, den som såg så god ut! Liten och gul/orange. Men eftersom att den innehöll 3 kärnor i varje klyfta så var de inte alls värt de. 25 kärnor på en pyttemandarin. Ojoj. Absolut inte ett bra betyg. Sen kan jag också meddela att man nog inte ska vara för nöjd med livet för då verkar det vara så att ngt bara måste bita tillbaka. Vaknade i natt runt tre tiden av smärtor. Nu pratar vi inte vanlig halssmärtor, lite huvudvärk eller magknip. Jag brukar kunna tåla när det gör ont ganska bra (kanske för att jag är van!???) men detta var allt annat än kul. Försökte ligga still o andas lugnt och inte väcka Andreas, men eftersom de bara gjorde ondare och ondare så började jag, som den tjej jag är, att tjuta vilket väckte min andre, ibland något bättre, hälft. Tur är väl att han är en väldigt 'brysigomig' människa så han tog verkligen hand om mig, och gav mig en bra tablett som jag hade i min medicinlåda och klappade på mig tills jag kunde somna igen, vilket tog ett tag. Tack för de! Och tack för att jag inte behövde åka in till sjukhuset!! Jag undrar verkligen vad de var som hände, men jag klarar mig gärna ifrån att uppleva det igen. Huuh!

Neeee, frukost time. GI frukost står på tur, eftersom jag precis påbörjade min stranddiet inför vintern -08. Bra framförhållning där - som vanligt när de gäller mig.....!


Beach winter 08/09....?

Livet är en dans på rosor...?

Just nu känns det som de iaf! Haft en super bra dag med Andreas, som haft tid med mig trots allt jobb och dessutom fick jag precis ett mail om att min plånbok är upphittad och inlämnad till SJ's hittegods!!!! Ja! Nu ska den bara skickas till mamma så hon kan skicka hit den... Fick även nästan 6000 mer i lön än jag trodde jag skulle få, hur den felrälningen gick till har jag inte en aning om, men det är heeeelt okey! Bra dag idag! För tillfället känner jag mig som Miss Moneypenny, fast inte men ja. Namnet iaf. Verkligen inte varje dag. Det känns tom så bra att jag inte ens har dåligt samvete över alla mina klädinköp som jag gjorde i Sverige nu när jag var hemma..! Det är bra! För de var några stycken...

Nu ska här ätas en mandarin.... (för tala de kan jag inte.....)

framme, och de är mindre än en månad kvar till jul!

Ja, då är jag framme i Peking igen. Kom igår kl 10,40 kinesisktid. (-7 timmar för er i Sverige) Bara 1 timme försenad, vilket var bra med tanke på hur vädret var vid starten i Stockholm! Vi startade nästan två timmar försenat i Stockholm pga av snöovädret som drog fram över landet. Kan lova att jag varit mer sugen på att ge mig in i ett flygplan. När vi tillslut satt i planet och vingarna var avfrostade så fick vi en ganska slirig start. Jag skulle överdriva om jag påstod att planet gick rakfram o sen rätt upp i luften för de var mer höger, vänster, höger, vänster, höger, vänster o sen upp, ner, höger, vänster, upp, ner, upp vingel vangel fram o tillbaka.... Jag tror ni förstår. Men fram kom jag, tack och lov för det! Men väldigt trött dock eftersom att dagens tidigare händelser gjort att jag led av sömnsvårigheter.. Som vanligt ska jag ta det från början...

Det hela började med att jag vaknade upp i min säng som vanligt, fåglarna kvittrade, det slamrade härligt ifrån köket där mamma stod och gjorde ordning frukost och jag sträckte på mig som en katt.. Nej inte riktigt. Men nästan, jag vaknade i gästsängen, mamma sov, det snöade och fågelkvitter hade jag inte hört på flera veckor.. Iallafall, dagen innan hade jag (läs mamma) fixat middag för mig, mamma, mormor, ida, leia o isak och jag hade innan middagen packat klart mina väskor för att mormor inte skulle bli stressad. Så då jag vaknade på morgonen skulle jag bara upp, duscha, inhandla de sista typ sirap, sill, hårfärg mm, träffa pappa o sen åka med tåget kl 13,10. Till en början gick allt som planerat, jag gick upp, jag duschade. Punkt. Innan jag gick och handlade ville jag bara dubbelkolla min biljett så att jag inte hade tagit fel på dag eller ngt, vilket jag inte hade - men något som jag hade tagit fel på var vikten. Eftersom jag åkt med Air China tidigare (senat till Sverige) så tyckte jag att jag hade koll på deras regler gällande vikten på bagaget, 30 + 5 kg. Bra! Men nope. Nu när jag läste det finstilta på min biljett så upptäckte jag till min förfäran att där stod 20 + 5 kg. Inte bra! Skit, skit, skit! Vikten på mina väskor var för tillfället 27 + 8 kg o då hade jag inte packat i necesären och inte heller handlat allt jag skulle. Efter lite skrik, panik och en ompackning, så fick jag slutvikten 29 + 10 kg. Verkligen inte bra! Jaja, de får bära eller brista jag får kasta ut pepparkakasdegen och glöggen i värsta fall. Väldigt orolig gick jag på tåget för min resa mot Arlanda. Tågresan gick fint trots att jag hade en stirrande gubbe mitt emot mig (jag todde blickar kunde döda!?) och väl framme på arlanda skyndade jag mig med bultande hjärta mot inchecket som gick....... Bra! Det gick bra! De gick verkligen bra! Inte ett ord om övervikt, varket gällande mig eller bagaget. Pust! Den hjärtligt snälla tanten som checkade in mitt bagage bara satte en lapp som det stod heavy på, på min väska och bad inte ens om att få väga mitt handbagage. Ord kan inte beskriva hur äckligt trevlig jag var mot denna dam! Oj va lättad jag var! Ringde omdelebart till Mamma och Andreas och berättade för dem om de goda nyheterna. Skönt. Efter samtalen så gick jag vidare in genom säkerhetskontrollen och styrde därefter direkt stegen mot taxfreen där jag skulle köpa solskyddsfaktor. Efter att ha hittat de jag behövde gick jag mot kassan och skulle betala. Va fan?! Vart är plånboken......? Borta. Den fanns verkligen ingenstans. Inte i handväskan, inte i handbagaget och jag var faktiskt 99,9% säker på att jag inte packat ner den i det incheckade bagaget. Någonstans på vägen hade plånboken försvunnit med Addes visakort, mitt gymkort och mina julklappspengar. FAN fan fan fan! Och där har ni anledningen till sömnsvårigheterna på planet påväg hit.. Ingen har hittills hittat den heller, så polisanmälan står på tur. Då vet ni. Stackars mig!

Jaja, vart ett långt inlägg igen, sorry! Ska ta och plocka bort frukosten nu. Vart sen frukost idag, och ingen morgonpromenad. Jag vaknade kl 03.36 imorse o somnade inte om förens vid ca 06.30. Jädra jetlag! Låt mig va!

Puss

då var det dags igen då.....

Imorn åker jag tillbaka till Peking. Med lite blandade känslor som vanligt. Jag längtar ju självklart tillbaka och efter Andreas speciellt, och det ska bli sååå kul med adventsfesten och Thairesan men ändå....... Ändå är det någonting som gör att jag vill stanna hemma. Vet inte alls varför, men jag antar att de kanske helt enkelt bara är så att jag är väldigt hemkär!? Skulle tro att det är så. Blir nog hemflytt snart.....? Eller iaf inom ett år. Hoppas jag. De lär väl visa sig om inte annat, står ju iaf i bostadskö i Göteborg nu - måste ju ses som ett steg framåt!?

Jaja, ska väl ta och sova nu. Väskorna är nästan färdigpackade, passet med ett halvårs visum ligger i handväskan, ipoden är laddad med julmusik och ljudböcker... Ngt mer som borde göras?! Hade middag med mamma, mormor, Ida, Isak och Leia idag också. Mysigt! Åt Jonnas Johannas goda indiska kycklinggryta. Inte ett dugg äckligt. Imorn ska jag hinna träffa pappa också, sen går tåget vid 13, och planet kl 18,05... Då får ni tänka på mig och skicka era positiva tankar! Jag vet att jag skrev att min flygrädsla blivit mycket bättre, och det har den! Men den finns fortfarande. Speciellt när jag ska åka själv, som vilket är nästan varje gång. Eller, nu ljuger jag! Självklart flyger jag ju inte själv, men ni vet. Utan personligt resesällskap.... Det är så himla konstigt! Varje gång innan jag ska ut och flyga så mår jag så sjukt dåligt, jag mår jätte illa! Känns som jag ska spy vilken sekund som helst och magen sväller upp som den värsta av ballonger! Jag måste ju vara lite senil, för jag glömmer bort detta inför varje resa och funderar på varför jag mår så jäkla illa, sen efter ett tag kommer jag på, 'De är ju bara för att jag ska flyga.' Är inte de märkligt!? Måste ju vara så att jag undermedvetet fortfarande är livrädd för att flyga? Jag tror nog det...!? Men jag jobbar på det, de gör jag verkligen. Nu kan jag iaf konversera under resan, och jag tror inte jag ska dö varje sekund... Bara varannan. Ähh! De blir bra.

Nu. Sömn! Godnatt!

Och vinnaren är........

Ingen! Neeejdå, bara skoja. Roger är tydligen den som känner mig bäst, och därför vinner han också denna tävling. Till er andra, dååååligt! Jag måste få säga att jag trodde ni skulle scora lite bättre. Men de är okey, tycker om er ändå. Kanske inte riktigt lika mycke som tidigare men fortfarande godkänt mycket - ungefär på samma nivå som era resultat.

Okey, nog om det! De rätta svaren nu då. Man kunde som mest få 1poäng på alla frågor förut om på fråga nr 3, där kunde man få 2 poäng eftersom jag var ute efter två saker. Vissa av er (typ alla) har svarat rätt, fast fel. Alltså; Om ni har svarat något som faktiskt stämmer in, men som inte var de svaret jag hade tänkt, så får ni ett 1/2 poäng. Rättvist? Javisst!

Okey, here we go!

1. Va har jag för tvångst tankar gällande bloggandet?
-
Ja, där var de ju alla utom Johanna som gissade rätt. Jag måste alltså , det första jag gör när jag sätter mig vid datorn, kolla allas bloggar  i en speciell ordning. Råkar jag skriva in fel bloggnamn så måste jag snabbt köra upp handen för skärmen och fort som tusan trycka ner fönstret...
2. Vilket ting lånar jag helst inte ut?
-
Där var Jonna den enda som var rätt ute, jag lånar helst inte ut min rakhyvel... Varför? De har med nästa fråga att göra...
3. Vad har jag väldiga problem med / fobier för? Två saker, och de är inga djur!
-
Ja, de första är hår... Jag avskyr verkligen hår, huvudhår är okey, men jag fixar inte att ha håriga ben och jag tycker de är super äckligt med hårborstar som är fyllda med hår, därför jag enbart använder min kam. De allra äckligaste är då när ngn lånat min rakhyvel och den sen är lämnad med massa hår, då får jag lite panik. Om de är ngn som umgicks med mig under min extensions period kanske ni kommer ihåg att jag under den tiden fick total panik då och då över att jag gick runt med någon annans hår i mitt hår. Vilket jag också väldigt ofta vart retad för... De andra är leverfläckar. Jag vet inte varför men iih! Jag gillar dom inte! Jag vet att jag själv är begåvad med ett par stycken, den fulaste är på ryggen så jag inte kommer åt den, o de är lika bra det... Utpluppande leverfläckar är värst. Har tom ratat en kille jag dejtade för ett tag sen pga äcklig leverfläck. Okey, detta var det tydligen ingen som visste. Men alla!? (osäker på dig där Johanna.. Skrev du "trappor?" som förslag eller skrev du "trappor?" som 'de låter märkligt'...) Hade koll på min trappskräck, så de har ni fått 1/2 poäng för. Flygrädslan finns kvar, men jag tycker att jag arbetat bort den så pass bra att den inte ens ger poäng. Hurra för mig!
4. Vem var min första förälskelse? O nu syftar jag varken på Tomas Ledin eller Tomas Brolin, utan en i samma ålder...
-
Meeen hallå! Var de ingen som kände mig när jag var typ 10, 11, 12? (Okey, varken Roger, Adde eller Johanna gjorde det, men ändå) Jonna... Renklint!? Kom igen - där är de bara du som varit o trasslat!! Säger namnet Marcus Eklund er någonting!? Jag hade världens förälskelse på honom från typ 4:an till 6:an!!! Sorry Rogga, de var inte du - men jag vet att jag inte var din första kärlek heller så jag hoppas att de känns okey ändå!? =P
5. Vad kallade jag min lillebror när han låg i mammas mage? Och även ett bra tag efter att han ploppat ut.....
-
Jag är faktiskt sjukt förvånad över att du visste detta Roger, hur kommer det sig!? Men ja, rätt svar är Lisabet! Jag var Madicken när jag var liten och då skulle självklart bäbisen vara Lisabet! Andreas..... Korven, de var mammas "smeknamn", vet inte ens om de går under den kategorin, på mig.... Men tack för att du drog upp det.. =/
6. Vad är det jag inte tål när andra gör? (Som de måste få göra, så jag skäms över att bli sur över!) De är när ngn gör detta på ett visst sätt som jag blir på skit dåligt humör.
-
Ja, här var de bara Adde som hade koll. De svaret jag var ute efter var när någon hostar ynkligt. De gör mig fullkomligt galen. Finns nog ingenting som kan irritera mig så mycket!! Om det ska hostas så de vara en rejäl host som kommer ända nerifrån botten av lungan. De ska vara så man själv riktigt känner hur ont de gör i både bröstet och ryggen när någon annan hostar. Då är det okey.. Men! Sen så har ni ju rätt i att jag verkligen hatar folk som går långsamt och jag inte kommer förbi. Jag kan nog verkligen bli pensionärernas och barnvagnarnas värsta mardröm när jag är på de humöret... Så ett 1/2 poäng till de som svarat när folk går långsamt. Andreas, ledsen men maxpoängen på frågan är 1 poäng - så du kan tyvärr inte få 1 1/2 här. Sorry.
7. Vad är mitt problem när det gäller good vs. evil. Tänk typ Tom & Jerry.
-
Jonna, hur kunde du inte förstå frågan!? Jaja iallafall gjorde ni andra de, vilket ger er 1 poäng. Jag vill nämligen att Tom ska bita huvudet av råttfan. Jag ville att Veronica skulle få Acke, inte tönten Betty osv osv osv.. Dett gäller dock oftast bara på dåliga tecknade filmer... Absolut inte Disney!

Så, de var det med det... Och enligt mina beräkningar så vart poängställningen

1:a plats till Roger på 4 poäng
2:a plats till Andreas på 3 1/2 poäng
3:e plats till Jonna på 2 1/2 poäng och
sista (4:e) plats till Johanna på 1 poäng
(ev + 1/2 beroende på hur du menade med trappan, försök vara ärlig......!)

Till er som inte ställde upp i min lilla utmaning á la Rebecca - TRÅKMÅNSAR! Ni halkade precis ner på vänskaps stegen, och kommer inte få en God Jul (Jag har direkt kontakt med Tomten...)

Puss o Kram

Utmaningen - fast á la Rebecca

Ja, jag tänkte jag skulle anta utmaningen nu då. Typ. Fast på mitt eget sätt, tyckte att den var ganska tråkig, så jag fick för mig att jag kanske kunde göra om det hela till en frågesport... Jag är ju en relativt öppen person och pratar ganska så vitt o brett om de mesta, så jag har ingen aning om va ni lagt på minnet och vet om mig. Därför skriver jag ner 7 st saker som jag faktiskt  tror att ni inte vet om mig, men kanske gör ni det. Iallafall. Den som "vinner" och får flest rätt lovar jag ska få en fin julklapp av mig när jag kommer hem nästa gång... Okey!? Lycka till då!

1. Va har jag för tvångst tankar gällande bloggandet?
2. Vilket ting lånar jag helst inte ut?
3. Vad har jag väldiga problem med / fobier för? Två saker, och de är inga djur!
4. Vem var min första förälskelse? O nu syftar jag varken på Tomas Ledin eller Tomas Brolin, utan en i samma ålder...
5. Vad kallade jag min lillebror när han låg i mammas mage? Och även ett bra tag efter att han ploppat ut.....
6. Vad är det jag inte tål när andra gör? (Som de måste få göra, så jag skäms över att bli sur över!) De är när ngn gör detta på ett visst sätt som jag blir på skit dåligt humör.
7. Vad är mitt problem när det gäller good vs. evil. Tänk typ Tom & Jerry.

Okey, får vi se vem som känner mig bäst nu då, och kom igen - lägg ner 2 min på mig och skriv ner era gissningar... Det kan jag väl få vara värd!?

Puss

Förresten så har alla redan blivit utmanade som jag vet som bloggar så...
Eller nej! Jag utmanar Ida!

Jag är en dålig människa, jag vet...

Men jag har kommit till den punkten igen, då bloggskrivandet ger mig ångest! Loggar in, funderar, skakar på huvudet, suckar och loggar ut.. Gång på gång på gång... De märkliga är att jag under dagarna väldigt många gånger tänker, 'Åh! De här ska jag skriva på bloggen' o komponerar ihop ett inlägg i huvudet - men sen näääää. Jaja. Då vet ni iaf.

Jag är fortfarande kvar i Leksand, o gör mest ingenting. Leker med Leia. Johanna var hemma i helgen så då träffade jag jag henne, mycke trevligt och som vanligt vart de shopping. Men i övrigt gör jag inte mycket. Mest bara slappar.. Gött, har några dagars slappning kvar. På söndag åker jag tillbaka till das chippchopp land, och då blir de till att leka hemmafru igen. Pust! Ååååå va jobbigt.. Eller? Kanske inte, eftersom vi har städerska och jag lagar inte mat.. Men tvättar gör jag, o de får räcka. Kommer faktiskt förresten ha lite att stå i eftersom vi ska ha första advents fest den 30:e så jag ska julbaka massor. Dessutom är det thanksgiving den 27:e så då ska vi laga Janssons, o kanske ngn köttbulle tills dess. Men de ska bara bli kul! Älskar att fixa inför sånt..!! På riktigt! Ingen ironi. Inte ens lite..... (?)

Thailandsresan är iallafall bokad nu, äntligen. Känns mycke bra. Har även aktiverat min resedagbok som ni gärna få kika på sen(www.resedagboken.se), heter rebeccaeleonorah.. Efter att vi (Okey, Andreas) hade bokat resan och jag!!!! uppdaterat resedagboken så gick jag in på Addes gamla resedagbok för att kika på en av hans föregående resor till Thai och hittade bland alla 248 bilder denna, som jag antar är från ett Full Moon party på Koh Phan ngan. Korrekt!?



Inte så väldigt lik sig men sjukt söt, enligt mig själv. Hade jag träffat dig då fast nu, hade jag antagligen, plask bom tjoff, ramlat lika mycke då fast nu som jag redan gjort - fast för de du är nu... Äh, den som fattar fattar.

Tess. Jag kanske orkar mig på utmaningen sen, okey!?

Over and out!

hästspel

Undrar sa flundran om grodan är en fisk. Och det gör säkert många andra som inte förstår dagens rubrik. Jo det är ju så att fröken Karlström är expert på rävspel som framgår av ett tidigare inlägg. Därav denna lilla ordlek med spännande djur-spel. Men vad är då ett hästspel, ja det rimmar ju iaf på gästspel så det kanske har något med det att göra. Den som klurar ut det vinner ett parti minigolf på Leksands camping nästa sommar.

Min kärlek har då lämnat mig igen, förhoppningsvis bara tillfälligt. Annars skulle jag bli väldigt nedstämd. Men som alla vet är vår kära dam väldigt spontan och ombytlig så undertecknad är alltid livrädd (iaf halvt seriöst) att det ska dyka upp ett vykort från bahamas och hon hookat upp med någon läcker rik bahamian de gånger hon smiter iväg. Just nu är hon ju bara i Sverige men ändå känns det väldigt väldigt långt, ett halvt jordklot är ju inte litet. Men, men det brukar ju gå bra till slut, jag brukar inte hitta på så dumma saker att hon inte vil komma tillbaka, även om det varit nära någon gång (stort förlåt älsklig, du vet hur mycket du betyder för mig, va va va!? ,eller ;-) 

Dessutom finns planer att inom en lite längre framtid än kort framtid, ungefär mitt i mellan en nära framtid och en medel nära framtid (?) kommer det att bli dags att avveckla vårt liv här borta och förbereda vårt återtåg till Sverige. Jag vet att det kommer att gjädja många av Rebeccas vänner och familj och jag hoppas att mina vänner och familj inte glömt mig helt och att de kanske också kommer att glädjas lite.  Fortsättning följer på denna punkt.

Nu var det slut på denna samhällsrapport och det som jag egentligen ville komma fram till är: Jag älskar dig babes, kommer alltid att göra det och  vi kommer att få ett underbart liv tillsammans. Tack för att du ställt upp på mig och alla galenskaper jag hittat på, utan dig hade jag inte orkat så länge. Jag tänker inte skriva det för då skäms jag men du är min klippa när mina mental vindar når stormstyrka och jag älskar dig för det. Fan nu skrev jag  det ändå, ok sorry om det bleev  cheesey men det är sån jag är. Tack för att du orkar! Du är det bästa som hänt mig!

Puss  A


FYI

Så befinner mig mig i Sverige, Dalarna, Leksand, Norsgatan. Tjopp bom bom bara sa de så satt jag på ett plan hem. Ja, mamma fick en smärre chock när jag ringde på dörren. hehe

Nattinatt

Halloween, slappt, Kanye, Dexter

Ja, I fredags så var det Halloween som ni alla säkert märkte av mer eller mindre. I Kina firas det ganska stort med precis hur många olika halloween fester som helst, så självklart gick vi ut! Jag fick ju inte allt för mycket tips på vad jag skulle vara, tack för det, så jag fick tänka själv. Först tänkte jag att jag skulle vara Sarah Palin - eller jag hade bestämt mig för att vara det, men så tog Adde på sig peruken, damkläder, smycken och flinade upp sig som en riktigt psyko dam, och med de leendet så sprack min konstym. Inte bokstavligt då men efter att ha skrattat i 15 min så insåg jag att jag kunde inte ta det ifrån honom. Andreas gjorde sig klockren som Mrs Palin. Jag fick gå på min back up. Lara Croft. Måste säga att resultatet vart helt okey, hade fixat bra boots och en lång fläta, holster och pistol. Innan vi drog på förfest hos Olli (som btw var utklädd till Grumpy bear ifrån Carebears!!!!!!) så kom Joanna, Johan och deras kompis Farhaz  hit och fixade till sig inför kvällen. Johan och Farhaz klädde ut sig till Chinadolls (tänk skabbiga lyx kinestrans slampor!?). Joanna hade inte tänkt att klä ut sig alls, inte okey. Hon fick va John McCain så hon o Adde kunde svassa runt tillsammans. Efter förfesten hos Olli drog vi till Yen Fetish party, efter det ChinaDoll, sen pakistan stället o käka och efter de vidare till Bling. Sjukt kul kväll med massa party natten lång.

Lördagen var väldigt seg tills det var dags för utgång igen. Kanye West ,Glow in the dark tour stod på schemat. 19,30 var det insläpp - 20.15 började konserten. Inge förband ingenting bara bom bom på. De enda som såldes på området var Coca Cola och sockrade popcorn, rena rama McDonalds kalaset. Våra platser var sjukt högt upp och på kanten så man såg knappt. Alla platser var sittplatser, och människorna bakom pickade en på ryggen så fort vi ställde oss upp för att ösa lite. Efter att ha blivit trötta på pickandet gick vi o ställde oss i gången, då kom det så klart vakter omdelebart och visade hur okey det inte var att ha kul. Jag lovar - de var ta mig tusan glädje vakter. Hade man för roligt så kom de o sa till... Till sist så fick vi stå i trappan, sista halvtimmen och så var det äntligen okey. Men overall var konserten sjukt pissig. Visste ni förresten att det är förbjudet att dansa på konserterter i Kina?! De som hade köpt 2000 rmb biljetterna hade platser mitt på golvet (kanske var typ 150pers) men de var avspänt 50 m från scenen, och så fort de ställde sig upp o försökte röja som kom glädjepoliserna och bad de sitta ner. Hade jag köpt de biljetterna hade jag börjat grina! Jag, och många med mig, såg nog sin kanske första och absolut sista konsert i Kina! Kanye gjorde det bra iallafall. Han var duktig o de nya albumet är helt klart värt att lyssna på. Hade hoppas på mer scenshow dock, kanske fick han inte ha det, men den kändes jäkligt random... Aja. 480 rmb i havet. Så var det med det, det är ju tur att man är miljonär! Efter konserten vart de lugn utgång med Kristen, John. Justin, Nancy o Dan (säger er mycket va!?), hemma i tid. Runt två..

Igår så var det en 100% segdag i soffan, kunde inte varit bättre! Bara mys och Dexter hela dagen! Kanon. Ja, nej men de var min helg. Glömde kameran både i fredags och i lördags så nå bilder kan jag inte bjuda på om jag inte snor några från Joanna. De visar sig. Nu ska jag städa lite innan städerskan kommer. Sen ska jag nog dricka lite mer förkylningste, den dumma förkylningen har verkligen satt sig på stämbanden och det gör alldeles ont i lungorna. Drygt!

RSS 2.0