HAHAHAHAHA

Insåg precis vilket schysst badrum jag har här på Hotellrummet... Hur kunde jag missa det!?!!??



Kanske är lite sådär om man är blyg och inte sover själv!? Va tror ni - nya stilen??

Det var ju det här med rubrik....

Och så lätt löser man det..

Befinner mig i Guilin för tillfället. Kom hit från Xian för någon timme sedan och har ganska precis checkat in på hotellet. Jag älskar det verkligen här nere, så underbart härligt. Skulle kunna stanna betydligt längre än två nätter... Men två nätter blir det denna gång sen bär det av till Yangshuo som är ännu härligare så det är okey. Efter det är det Peking som gäller igen, vilket iof också är okey eftersom jag får vara med Adde, Wawa och Bailan igen då! Mys.

Just ja!! Här om dagen så var jag på Andarnas väg i Peking med gruppen. De är den vägen där kejsarnas kistor eskorterades påväg till deras begravningsplatser under Mingdynastin.. Iallafall, jag gick där och njöt av solen då jag plötsligt råkade rikta mitt ansikte framåt och såg någonting som fick mig att ta till kameran... 

Finn ett fel


Ser fram emot gissningar på "felet" men jag är ganska otålig så kommer nog bara ge er en dag eller så....

Nu ska jag slänga mig i sängen, kanske mer lägga mig försiktigt om jag ska vara helt ärlig.... Jaja, hur jag än hamnar i sängen så jag iallafall definitivt läsa vidare i min bok jag nyss börjat med. Svensk Maffia av Lasse Wierup och Matti Larsson. Har börjat riktigt intressant!

Natti Natti herr Larsson som min mamma brukar säga.

Ähh....

Det blir fasiken inte mycket mer glatt idag. Tror det är någonting med luften i Peking eller något för både jag och Andreas är inne i något typ av svacka förtillfället.. Jag ska inte tråka ut er med massa tjat om saker hit och dit. Känns som jag plågat er tillräckligt med mina negativa energier. Har en positiv sak som jag skulle vilja dela med mig av iallafall. Allt detta som hänt har fått mig att inse hur mycket vissa människor betyder för mig och det är någonting som jag är fantastiskt tacksam över. Lika bra att inte skriva namn. Ingen nämd - ingen glömd. Men tänk på det ni med. Man vet aldrig vad som kanske händer eller när det kan ske så försök att ta tillvara på de gåvor som livet ger er och var inte rädda för att uttrycka saker som ni tycker eller känner. Visa de som ni tycker om att ni faktiskt gör det och våga ta chanser i livet. Man ångrar bara det man inte gjort, de andra får man ta lärdom utav. Ibland känns livet som ett rent helvette och det måste det få göra. Det är nyttigt att allting inte går bra hela tiden för det är då man lär sig att uppskatta saker. Lite snurrigt kanske, men det är så jag känner och jag tror inte att det är helt dumt...

Ska ta och packa nu, åker till Xian imorgon med min grupp sen efter det bär det av till Guilin och Yangshuo. Skulle bra gärna vilja skriva lite om min grupp här men eftersom bloggen är offentlig och vem som helst kan läsa den så tror jag nog att jag skippar det. De är inte något specifikt eller särskillt hemskt eller så mest bara.... Saker...

Kommer nog förresten hem snart, jag tror (Tror  hörrni, inga löften här!!) att jag kommer att stå på svenskmark inom en månad... Om det finns någon som känner sig manad till att åka till Arlanda i Maj kan ni ju höra av er! Eller eventuellt anordna en stor jädra hejdundrans välkommen hem fest, det går också bra! Hehe. (Men känn inga krav för guds skull!)

Packa  var det.

Dålig dag helt enkelt...

Ja den här dagen har inte riktigt varit den bästa trots sol och 27 grader. Imorse när jag åkte till jobbet så såg jag två kineser bråka med varandra över någon världsligt som typ en bilprejning eller liknande, men de stod och skrek på varandra och såg förbannade ut. Det räckte. Bara synen av det i två sekunder förändrade hela dagen. Synen av det gjorde att de snörde ihop sig i magen, jag fick ett tryck över lungorna, paniken började stiga och gråten kom. Kunde verkligen inte hjälpa det utan jag började gråta utav synen som jag såg utanför bilrutan i taxin. Efter det har jag inte kunnat kontrollera mina tankar. Har antagligen inte varit världens bästa färdledare idag, tankarna har varit någon annanstans, jag vet det. Har tänkt på er där hemma i Sverige, tänkt på hur mycket jag saknar er och på hur mycket jag bara vill åka hem. De här visade på hur nära ytan förra veckans (inte ens de längre) fortfarande ligger. Önskar jag kunde läka fortare eller bara glömma, men det går inte. Det gör mig också så förbannad när människor inte tror på vad jag har att säga. Visst, jag förstår. Var man inte där är det svårt att fatta! Men de jag säger är sant. Ingen av de människorna som inte tror riktigt på mig läser denna bloggen men jag skriver det iallafall..... När jag kommer hem borde jag nog prata med någon utomstående om detta bara för att få vädra. För att försöka få bort det från ytan. Jag känner mig ärrad. Det känns som ett infekterat ärr som svider till då man kollar på det..

Inte något vidare uppmuntrande inlägg, ledsen för det men det är bara så det är idag. Bättre imorgon. Återkommer då.

eeuw!

Här om dagen åt jag åsna och grisansikte. Åsnan visste jag typ att det var men grisansiktet, NO NO!! Fräääääääääscht.



Klackproblem

Jag kan inte gå i höga klackar! De är ett problem. För en månad sedan så köpte jag ett par jätte super snygga Guess skor med hög klack. De högsta jag ägt. Anledningen till att de stått här hemma, oanväda, och dammat har ju varit för att jag tyckt att de är jobbigt att bli längre än Adde. Men! När jag väl skulle använda dom här om dagen så insåg jag att jag verkligen inte kan gå i dom. Jag ser ut som en full giraff på stylor typ. Alltså, inte snyggt! Mycket mycket dumt.

Har endast denna bilden på skorna, de är de svarta med den högsta klacken då, om ni jämför med typ zebraskorna så ser ni ju hur mycket högre klack det är än vad jag är van vid....


Bilden är tagen av Andreas då han ville ha bildbevis på mitt skospår
som han möttes av när han kom hem.
Ja jag hade provat några olika....

chip

Nu ska jag traska iväg och äta lite med Andreas, Thomas och två brittiska backpackers. Kan nog bli trevligt. Adde är heltaggad på att få introducera baijiun för dom. Dear Lord. Btw så tror jag nog inte att han har rabies, han behövde nog bara borsta tänderna lite... Hehe.

Hej för nu!

Ps. Jag har fått en Chipmunk av Adde, vet ni vad det är????


Mariah, de är lugnt. Jonna, visst är den väl =P

Jag är ett geni! <3

Absolut och helt klart! Eftersom min dator har ett engelskt tangentbord fast med svensk inställning för att jag ska kunna skriva åäö så kunde jag inte riktigt klura ut hur man gjorde de där krokodilgapen, alltså då menat dessa; < >. Men nu har jag kommit på ett sätt att komma runt det hela. Jag byter helt enkelt språk! Genialiskt! Så nu så fort jag vill göra ett < så byter jag till engelska och sen när jag är klar med det så byter jag tillbaka till svenska. Okey, de är ju lite meck med det hela med det funkar ju. Så nu kan jag skriva <3 :an! Så himla trevligt, varit avundsjuk på de där....  Fast det ser mer ut som en glasstrut nu när jag tänker efter. På vissa sidor blir det ju verkligen ett hjärta med inte här då.. Iallafall inte än. Blir det de sen när jag laddar upp detta är det möjligt att jag hjular.

Nu ni.. Eftersom jag är på ett sånt gott humör idag tänkte jag att jag kanske skulle bjuda på min första, mycket eventuellt också sista, *trumvirvel* daaaaagens!

Taaaa Daaaaaaaaaaa;

Åhh jag är så snygg, å gud så snygg jag är!

Farfars skjorta; Twist & Tango
Strumpor; okänt (antagligen snodda från mamma innan hon hunnit använda dom.)
Tofflor; Carrefours egna (9,90, vilket kap! Lite fotsvett får man visst med på köpet också!)
Armband; Kumkum
Halsband; Kristall från Swarovski
Diadem; låg kvarglömt i mitt rum på sporten efter en fest (oops)

Haha det var roligt. Hahaha, ha. haha. ha eeeihhhuh. Något som är ännu roligare, vet ni vad det är?! Nej. Det är klart.... Jo det är att googla mitt bloggnamn, då alltså Kinakulla och sen på sidan så står det "Translate this page" om man klickar på den så kommer kinakulla upp fast på engelska. Eller ja, jo.. Engelska som är direkt översatt från Svenska. Riktigt roligt! Humor. Blir lite som kinesengelska faktiskt.

Ah men hjälp! Nu skriker Andreas att det kliar i hans tänder och att han känner att ha måste bita i något, så han tror att han har fått rabies... Lär väl gå och lugna ner honom några kilo kanske.

Hej.


Bailando Bailando amigos adios adios...

Typ något sånt går väl den låten ni vet, från typ 1000 år tillbaka...

Iallafall så är Bailan världen coolaste katt, eller vad säger ni?! hehe


såhär ligger hon och chillar bredvid mig i soffan i skrivande stund

Hallå ni!

Nu behöver jag nog faktiskt hjälp! Hur gör man såna krokodilgap...? Ni vet på datorn. Om jag vill göra typ ett hjärta så måste man ju göra den och en 3:a, ellerhur!? Hjälp mig tack!

/ Tacksam teknisk idiot

Pustar ut

Idag, imorse, när jag vaknade så kände jag äntligen att jag kunde pusta ut. Idag, nyss, hoppade inte hjärtat upp i halsgropen och började slå i hundranittio så får jag hörde steg utanför ytterdörren. Idag, torsdag, så känner jag att det nog faktiskt är över. På riktigt. Vi alla kommer att fortsätta ligga jävligt lågt de närmsta dagarna, kanske veckorna bara för att vara på den säkra sidan. Det är det värt. En av oss har åkt tillbaka hem, några andra funderar på att åka utomlands på semester bara för att få miljöombyte och komma iväg lite. Vi kommer att stanna. Jag har en grupp som kommer och Andreas massa arbete att ta itu med. Men idag känns det bra. Det är okey för oss att vara här.

Var på tjejmiddag på en hutong restaurang igår med Bridgid, Varia, Nancy och Clara. Det är City weekend April gourmet month här i Peking och det är massa promotions på olika bra restauranger så då gäller det att passa på. Var skönt att träffa dom, tjejerna alltså. Prata ut. Se dom efter händelsen. Prata om det, prata skit. Ni vet så som bara tjejer kan göra. Åkte hem till Varia efter middagen och fnissade i hennes soffa. Det var så underbart att bara slappa och skatta och njuta av livet. Vi alla satt och njöt av att vi lever och att livet behandlar oss väl. Mycket bättre än va det behandlar vissa andra.

Igår på dagen tog  jag och Andreas skotern till Ritan park för att äntligen sätta igång och träna. Vart powerwalk/jogging och det kändes verkligen att det var ett tag sen. Men var riktigt skönt att vara ute och njuta av solen och den härliga luften som det är i parkerna. Mycket skönare än att vara inne på ett trångt svettigt gym. Påvägen hem åkte vi förbi klubben där vi var i Lördags och båda vart illamående.

Känner mig fortfarande lite snurrig i huvudet och jag tror kanske att det går ut över mitt blogginlägg, sorry alla läsare (alla är inte så många så jag tror jag är förlåten!) men det blir snart bättre. Jag känner att jag snart är bättre, så skönt!! Imorgon eller kanske till och med senare ikväll lovar jag att komma med ett glatt inlägg!

Till dess, tjaaaa!

lite humor mitt i alltihop



"Riktigt bra Dijonsenap ska lukta lite fis!"

Citat: Andreas Andrén

Det är över nu!?

Jag tror verkligen att det är över nu. Jag hoppas att det är det. Våra vänner har blivit släppta från häktet och vi har äntligen kommit hem till vår lägenhet igen. Allting som har hänt sen i lördagsnatt är så absurt. Det är så sjukt så jag kan inte förstå att det är verklighet. Det är som att vi skulle ha medverkat i världens sämsta såpopera med de sjukaste inslagen, bara det att allting som har hänt faktiskt har hänt på riktigt. Jag kan fortfarande inte förstå det. Jag kan inte få in i mitt huvud att allt detta är sant! Det går inte. jag tror att hjärnan på något sätt försöker att skydda psyket och lägger allting i en vrå i någon halvtdöd hjärncell och blandar ihop det med ludd... Minnesbilderna som spelas upp hela tiden känns som ett skämt och det är knappt att jag litar på mitt egna minne längre bara för att allting känns orealistiskt. Jag önskar verkligen att jag kunde skriva ner allting här. Berätta från start till nu vad som har hänt. Jag önskar verkligen att jag kunde få ut detta i tidningarna men skulle jag läcka ut detta så skulle jag garanterad bli portad från Kina på heltid. Det svider i min själ när jag tänker på vad mina vänner varit med om, vad vi alla varit med om. D, en av våra närmsta vänner här... Jag finner inga ord. Förlåt för att vi inte gjorde mer.. Ja. Nej, jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva. Allting bara snurrar runt i mitt huvud. En av våra vänner kommer att lämna Kina imorgon, och jag tror att två eventuellt tre till kommer att göra samma sak. Vet inte hur länge de kommer att vara iväg - men jag tror att det är ett väldigt sunt beslut av dom. Hoppas verkligen att de kommer tillbaka.. Som det är nu så går de runt och är så sjukt paranoida, speciellt en av dem, och tror att varje säkerthetsvakt, polis, person i en fin bil är någon som vill dom illa och på något sätt skada dom... Så för att slippa det så tror jag verkligen att det kan vara bra för dom att komma iväg ett tag. Få lite perspektiv till saker och ting. Jag och Andreas känner oss iallafall mycket bättre nu, som jag skrev igår fysiskt oskadda men självklart är vi båda psykiskt påfrestade och utmattade efter allt som hänt oss, och speciellt våra vänner. Men det känns verkligen som att vi är utanför detta och att vi kan känna oss trygga nu vilket är en oerhörd lättnad. Allting är påväg att ordna upp sig.

Jag förstår att allt detta verkar sjukt, och jag önskar att jag kunde (vågade) uppdatera er mer - men det gör jag inte. Vissa har fått lite mer info över msn, så ni som känner mig och kanske funderar lite mer än andra över vad som händer borde nog ha tillräckligt med info om situationen nu iallafall...

Tack snälla ni som hört av er för att ni bryr er! Det värmer mer än ni kan ana i en situation som denna. Tack!


This is such a mess!!!

På riktigt så har allting som hänt från lördag natt ca kl.01,30 fram tills nu varit den värsta tiden i mitt liv. Jag vet inte hur mycket jag borde skriva här så jag tar det väldigt kort och inte speciellt ingående. I lördags kväll hamnade vi på en klubb. Det vart fight. Avbrutna flaskor flög, blod rann,och ja... Alltig ni kan föreställa er. Saker skedde. Vi klarade oss utan fysiska skador. Människorna "på andra sidan" är väldigt väldigt högt uppsatta människor med mer inflytande än ni kan tänka er... Just nu är tre personer från "våran sida" häktade. Allting sker under the table. Antagligen kommer människor få lov att lämna landet av säkerhetsskäl..... Vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Vi sitter till 99% säkra, men de har alla våra uppgifter vilket känns otroligt obehagligt. Vi kommer troligtvis lämna Peking för några dagar iallafall bara för att komma bort från detta.... Kan nog inte uppdatera er mer om detta just nu.

Just nu vill jag bara att jag ska vakna upp från detta helvette.

Rebecca & Andreas = sant

För er som inte riktigt visste det redan!?

Jag har varit skitdålig på att uppdatera bloggen, fullt medveten om det men det kommer. Jag lovar, det kommer. Jag kan skriva en varnande rubrik så ni blir beredda på lång text när det kommer. Uppdateringen alltså. Endel har ju hunnit hänt. Kanske inte av någon större vikt, men som ni alla säkert redan vet så brukar ju de flesta bloggarna vara fulla med mest svammel och strund och så också min.

Angående rubriken. Idag är det min och Andreas 2 års dag. Inte så super länge men en tag, vilket ju känns jätte trevligt. Känns dock som att vi varit tillsammans i typ 50 år (vilket på alla sätt är omöjligt jag vet) på ett ytterst positivt sätt. Att man efter två år fortfarande vaknar upp och känner sig nykär, tonårshånglar, busar , "sötjävlas" , pratar om allt och ingenting timme ut timme in med varandra. Att det och mycket annat fortfarande finns och känns så stark är en gåva som man ska ta tillvara på. Vilket vi gör. Går nog fortfarande inte en dag utan att vi förklarar för varandra hur mycket vi älskar varandra.

Lite kärlekskrank så här på morgontimmarna, men det får man vara - speciellt en dag som denna. Vi ligger fortfarande kvar i sängen, har precis beställt hem delivery frukost, och ska till och kolla på en film. Senare idag blir det nog kanske lite spamys om vi hittar något romantiskt spa som fortfarande har lediga tider (känns inte som något väldigt svårt i denna staden) sen ska vi nog gå på museeum. Jag vet att detta antagligen låter som rena rama döden för vissa av er, museeum uuäh! Väldigt romantiskt hörni! Så det är ju en väldans tur att både jag och Andreas har samma intressen då. Så iallafall museeum, antagligen blir det till Beijing planning exhibition hall, vilket ska bli jätte kul isåfall eftersom jag velat dit i snart två år. Sen kankse om det hinns med så blir det även ett besök till 798 art district. Efter dagens tuffa schema så lär vi ju äta middag också och jag vet faktiskt inte vad vi har bestämt oss för.. Äta hemma eller på The Sadler som är en Italiensk gourmet restaurang... Får väl se hur ekonomin ser ut. Jag har ju lyxen att kunna få Italiensk gourmet mat hemma också - så ivilket fall blir det nog en fantastisk dag!

Oo vilket långt inlägg det vart, inte alls meningen. Jaja - nu ska jag ägna mig åt mysigare saker. Typ pussas med Adde.

Ciao!

Årets första

Igår kväll avnjöts årets första rooftop bbq! Det var Korkidis bröderna som stod värdar och bbq:n hölls på deras lägenhetstak. 36 våningar upp. När jag först kom upp på taket förvandlades mina ben till en blandning av gummi och cement och jag kände hur jag långsamt drog mig närmre mitten för att inte kunna blåsas över kanten. Men efter en drink (eller två) så släppte rädslan något och jag satte mig på en stol alldeles vid räcket och njöt av utsikten. Vart en riktigt trevlig kväll med god mat (en kompis till dom hade sin mamma här, så hon stod och fixade brasiliansk bbq kvällen lång) och gott sällskap. Gick hem ganska tidigt eftersom det trots allt bara var torsdag och helgen stod på glänt, men hade en riktigt mysig kväll med fin sommarkänsla. (nästan så jag hörde Tomas Ledin i bakgrunden hihi)
 

Utsikten från taket


BBQ People


John och den brasilianska mamman, tack för maten!


Lite svamp, kycklingvingar och chuars på g


John hade lite mycke ett tag där, i upplösningstillstånd haha


Spegelbild i hissen på väg hem, tog typ 1000 st, detta vart det bästa..


Insåg nyss att det ju för tusan är påsk, här ska påskstädas, ätas påskägg och påskpussas

Andreas mamma

Andreas har verkligen en störtskön mamma. För ett tag sen så skrev jag med henne på facebook om bl.a lite framtidsplaner. Jag har massa idéer om vad jag vill göra men inte riktigt tron på mig själv då mitt självförtroende har en tendens att vackla fram och tillbaka mest hela tiden, iallafall så skrev Eliisa detta till mig; 

"Det var en gång en bonde som hade en åsna som föll ner i en brunn. Då hämtade bonden grannen och de bestämde sig för att det bästa var att gräva ner åsnan. De hällde skopa efter skopa med jord över den. FAN tänkte åsnan inte nog med att man är längst ner i brunnen nu slänger de skit över en också. Så ruskade han av sig och ställde sig på jorden lass efter lass och plötsligt var han uppe i solen igen;)"

Så skönt, så enkelt. Jag tänker ofta på den där envisa åsnan och får ett leende på läpparna.


Tack Eliisa!


Nu ska här tvättas


Update

Gällande finnen. Den är kvar, den skadar och den finns fortfarande inte med på kort. Däremot så tror jag, helt ärligt, att den kanske växt sig enorm inne i huvudet och är påväg ut i vänster öra. Detta skulle isånnafall förklara dagens huvudvärk och ännu mer varför det börjat ömma på en prick på samma ställe som i högra örat, men nu alltså också i vänstra. En hjärnröntgen just nu hade antagligen fått mig att kräkas. Vill nog inte veta om jag har en 15 cm lång finne som går rakt genom huvudet. Super vidrigt ju! Hoppas på att finnlandskryssningen ankrat när jag vaknar upp imorgon. Nu blir det till att sova. Har spelat 24 rundor av harpan, varav jag vann 4..... Grattis till mig.

Godnatt, nätas imorn.

Ps. Johanna, går jag över den där gränsen nu med personlig info som du inte vill veta???

aaouch!

Jag har en finne i mitt högra öra som gör jätte ont! Jag är där o petar hela tiden (charmigt va!?) och det riktigt isar i hela hjärnan när jag ens bara snuddar den. Har funderat på att ta kort på den för att se om den ser snuskig ut, men av rädsla för att den kanske gör det - vilket isåfall skulle leda til att jag verkligen måste klämma den vilket skulle göra ont till svimningsgränsen är jag rädd, så har jag inte gjort det.. Hmm Ibland är livet riktigt tungt.

Tillbaka senare med update

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Efter en natt av frossa och magbaciller, och en morgon i samma anda så stannar jag kvar i Peking. Är alltså sjuk. Magen som är den största boven och jag tror att det är de där jädrans magbråcket som ställer till dig för mig återigen kombinerat med en och annan bacill. Mindre kul blir det ju iallafall eftersom jag dels går miste om fem dagars arbete vilket betyder att jag får massa mindre pengar plus att jag verkligen hade sett fram emot att äntligen få åka till Luoyang för att kika på Shaolinmunkarna, deras tempel, en häftig kung fu show och dessutom Longmen grottorna med alla tiotusentals grottutskärningar och buddha statyer. Men det lär väl gå fler tåg (eller flyg! hihi) antar jag.

I och med min oväntade ledighet (?) blir det nog att fixa lite i lägenheten när jag känner mig bättre. Vilket jag hoppas är snart. Vi köpte hem sex st nya blommor hit i förrgår. Två riktigt stora maffiga saker, ett litet bonsai träd, en liten mandelbuske, en hängblomma till balkongen och en annan liten bollbuske som luktar massa gott. Ett besök till Ikea känns inte heller helt avlägset  då lite små saker bör inhandlas. Det är fortfarande strävan efter god Feng Shui som lockar. Har fått med mig Andreas i detta nu också så han håller på och fixar inne på sitt kontor och tjatar om nya gardiner!!! Haha

Vädret då. Vintern är passé, våren försvann lika snabbt som en vårvind och sommaren är här. I går hade vi 26 grader och strålande sol. Mina fräknar har ploppat upp på näsan och mina fötter har fått  årets första ballerinaskobränna.

Nu ska här vilas, en film lockar.

gaaaaah

Inte världens bästa start på början av kvällen. Jag är inte helt nöjd med att Bailan precis haft sönder en del på min älskade dator. Inte heller över att Andreas lyckades ha sönder den ännu mer när han skulle fixa det Bailan sabbat.

Imorn åker jag till Louyang med en grupp, stannar två nätter för att sen åka vidare till Xian för ytterligare två nätter. När jag kommer tillbaka till Peking på kvällen den 12e är katterna antagligen borta och mamma tillbaka efter hennes resa i södra Kina.

Ciao.

Candy&Caviar

Oopsie! Kom på här att jag visst inte gjort någon som helst pr för min kära vän Candys grymt coola klädkollektion Candy&Caviar som hon har tillsammans med Ashton Hirota. Det är riktigt schyssta kläder av super nice kvalité, med snyggt snitt och cool design. Några av plaggen har redan setts på t.ex will.i.am. Gå gärna in och kolla på hemsidan!!

Ett litet smakprov


"Little girls who dream big, make it big." Candy Lin


shit and pancake!

Va dålig jag har varit på att uppdatera..

Gällande föregående inlägg så hade jag haft en sjukt trevlig kväll i goda vänners lag. LAN är typ den coolaste restaurangen/nattklubben jag någonsin besökt (Filip Stark som designat rubb o stubb) och maten var super! Ska ni någonsin till Peking så är det ett måste! Mina nya helt fab skor var tyvärr aaaaaaningens för små så jag släpade mig hem barfota när klockade började visa sent.  Adde tog med kameran ut men lämnade minneskortet hemma så några bilder blir det, tack och lov, inte. Kan ju också meddela att jag även citerade mig själv fel i inlägget då jag visst sa har jag någonsin sagt ägg till nejet, inte tvärtom.

I Lördags kom Motti, Stålgritta och Tandra hit. (Jag trodde jag skulle avlida påväg till flygplatsen och antagligen taxichaffisen med med tanke på vilka ångor som jag avsöndrade plus att jag luktade avliden råtta ur munnen) så med rödblanka glasliknande ögon så mötte jag upp dom circus kl tre kinesisk tid. Super kul att de äntligen är här! Helt otroligt att min söta lilla mormor faktiskt tagit sig ända till Kina hon fyller trots allt 77 år i augusti. De senaste dagarna har varit sprängfyllda av turistande och lata mornar då de tre gästerna lider av jetlag och jag inte är sen med att utnyttja detta. Vi har hunnit med shopping, massa god mat, förbjudna staden, himelska fridens torg, himmelens tempel, os-byn, uppsyning av kläder, fika, massage, manikyr, pedikyr etc. etc. etc. Jag tror att ni get the picture som man så internationellt kan säga. Vi har alltså haft häcken full. Idag har mamma o Sandra gett sig av på egna äventyr medans jag är hemma och tar hand om sjuk mormor. Har proppat i henne juicer, c-vitamin sprängda smoothies och ginseng Oolong the. Imorn kommer hon vara fit for fight igen hoppas vi. Då ska det bli 20 grader och sol så ett besök till kinesiska muren nalkas nog.

Gillar Jonnas tidigare inlägg gällande saker som hon tycker är lite mer vissna än andra. Jag trodde att jag var safe där och att hon fortfarande gillade mig lika mycket som tidigare men icke! Jag har skrivit i tidigare inlägg att jag gått med i viktklubb.se vilket jag ju gjort. Men Jonna, my friend. Jag har inte gått in på sidan på någon som känns som sekler, dessutom bad jag mamma ta med sig minst 13 kg karamellkungengodis hit vilken hon nästan lyckades med så sedan i lördags har jag ätit godis konstant till frukost, lunch och middag. Om sanningen ska fram så har jag faktiskt klämt i mig lite till mellis här o där också, och känner mig sjukt nöjd med det. Det är ju så satans gott!!! Så jag hoppas du kan tycka om mig igen....!? Gällande Ben & Jerry glassen så håller jag med till 100%, när var en glass inne liksom? Har aldrig sett någon skriva typ Åååååååh, nu ska jag ta mig en promenad och äta vårens första spirello - va är de för fel på den?? Dessutom, haaaaaallååååå ni alla Ben & Jerry älskare har ni hört talas om Cold Stone?? De får både ben och Jerry att springa och gömma sig under första bästa gatusten. Yummmmi! (Hmmm, hamnade jag nu i samma typ av fack som Ben & Jerry älskarna fast med Cold Stone?? Maybe. Men jag tar de =P)

Later dudes!

RSS 2.0