har egentligen inte ngt att skriva....

Ingenting vettigt iallafall. Så jag tänkte att ni skulle få ta del av
förra veckans högst dåliga inköp.....

Jag hade äntligen fått in lite småslantar på kontot så jag tänkte, Halleluja - här ska köpas produkter! Och det gjorde jag. Första anhalten var till en frisörsalong som jag spanat på ganska länge. "Muze - with experienced staff, very used to western hair" My ass att dom var. För det första.
Nr 1. Så kunde man knappt hitta in till salongen. Först fick man gå bort ca 150 m för att gå in i en gränd som var kolsvart (detta var på kvällen) det fanns inte ngn ordentlig väg utan stampad jord typ och de hängde kineskalsonger- och tröjor över allt. Efter att ha slagit mig fram genom kläderna, jag kände mig då lite lätt förvirrad och allmänt rädd, så såg jag en öppen dörr som det lyste från (Jonathan jag ser ljuset - jag ser ljuset!) så där klev jag in. Gick upp för trapporna (iklädd klackskor och knälång ,någorlunda, finklänning. Tro mig - jag var en rolig syn.) och stannade då jag såg ett papper med en pil på som pekade till vänster. Jag följde efter. Och ja, där var den. Muze. Igen ett litet halleluja! Och i fönstret som vette mot gatan stod TIGI produkterna, som, såklart, var orsaken till allt detta! Yay! Ok. Dom vill jag ha. 'Shen me!?' (What!?) Ohhh nej! Dom pratar inte engelska jäääääävla skit! Aja. Jag trasslar mig väl fram bäst jag kan då. Till slut så fick vi klart att jag skulle peka på de produkter jag ville ha så skulle de beställa hem dom till dagen där på. Bra. Tack. Så nästa dag (inte sant efter två dagar - dagen innan regnade det så mkt så jag orkade inte ta mig dit) så tog jag mig till Muze igen, denna gången medans solen lyste. Av säkerthets skäl. Kineskalsongerna som förra gången landade i mitt huvud gav mig lite små men. Störningar... Iallafall, till salongen tog jag mig utan problem denna gång och där väntade mina produkter. 6st för 900, det tycker jag nog är ganska bra! Eller!?  Men nu kommer vi till det andra.
Nr 2. Jag tror att de är fake.....! Eller så är de gamla, iaf hälften av dem. Och inget utgångs- (eller ingångs-) datum hittar jag på ngn av dom! Kunde jag ha känt mig mer deprimerad?! Lurad?! Svar, Ja! Efter förra veckans andra inköp....

... För det första, Nr. 1. Så var det väldigt lätt att hitta till detta stället. Ett megastort köpcentrum i närheten av där vi bor. Köpcentrumet, China World Trade, är fyllt märken som Gucci, Prada, Jimmy Choo, Dior osv osv... Mycke fancy. Iallafall, jag, Adde och Johan (Joanna fyllde år dagen där på så vi hade skakat av oss henne för att födelsedagsfixa lite) styrde våra steg mot Cold Stone Creamery där vi skulle beställa tårta till Joanna. (vilket inte fanns visade det sig då vi kom dit, Damn) Påvägen till Cold Stone passerade vi ett ställe med massa produkter. Ansiktsprodukter. "Bra! Jag måste ha nytt. Ja! Jag måste - kom och hjälp mig nu! Nu! Ok bra. Shiseido vill jag ha. Hmm Där är det. Skit också, finns inte den serien som jag har nu. Jaja. Då får jag väl prova ngt nytt. Adde, fråga henne (alltså hon som stod o sålde Shiseido produkterna) vad som är bra. Shiseido Aupres verkar vara de enda som finns - men i olika serier. Time-lock... Balancing... Hmm. 'Zhe ge bi zhe ge hao ma?' (Är den här bättre än den?) (Syftar på balancing.) Vilken passar mig bäst?!' "De gör den här. Aupres time-lock.", fast hon sa de såklart inte på svenska..... "Ok, då tar jag den. Jag ska ha heeela serien. Plus ögonkräm. Plus t-zons kräm. Tack." Betala i kassan. Tack tack. Tack. Fick faktiskt en fickspegel o tre super fina sminkväskor med på köpet. Jag kunde inte varit lyckligare. Men nu kommer vi till det andra igen.
Nr 2. När jag kom hem så satte jag mig vid datorn och började kolla upp min nya serie för att se om den var bra. När jag skrev in orden time och lock så började jag fundera. Hmm.. Hjulen i huvudet gick på högvarv. Hmm.. Jag googlade vidare utan att hitta ngn bra information alls. Fick bara lite hintar av vad det kunde vara.. Tillslut gick jag ut till hallen där påsen stod, tog fram grejerna ur påsen och slet upp kartongerna. Ja!!! Innuti fanns en sån lapp, ni vet - där de står va de är för ngt, och det stod, hör och häpna, även på engelska. Jag la mig ner på golvet och började läsa... Helvettets jävla skit och fanskap! Jag hade precis köpt rätt många produkter som var special anpassade för kinesiska kvinnor i medelåldern alltså med Anti-wrinkle!!!!! Jag vet inte riktigt vad som känns värst... Att hon i Shiseido butiken var totalt värdelös (förhoppningsvis!?) eller att hon sa att detta passade mig bäst. Dags för en rejäl titt i spegeln?


 

Så, där har ni det. Förra veckans mest misslyckade inköp. Någonsin!

Kommentarer
Postat av: Jonna

hahahaha, den som gapar efter mycket...;)

2008-09-23 @ 09:45:36
URL: http://jonnaahs.blogg.se/
Postat av: Rebecca

..... får ofta ett paket på posten, eller hur var de!?

2008-09-23 @ 11:15:47
URL: http://kinakulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0