Om det är någonting som jag har svårt för......

...... Så är det Dansband. Jag tycker verkligen inte om det. Kan inte ens se charmen i det. Bara jag ser eller hör en reklam för en dansbandsgrupp så blir jag illa till mods. Sen förstår jag inte varför alla dansbandssångare måste låta råförkylda... Why???? De är inte snyggt.

Märkligt.

Äntligen!

Andreas har landat i Sverige. Välkommen hem babe! Ikväll får jag inte krama om honom men imorgon då jäklarns blir de pusskalas. Adde stannar i Stockholm inatt hos hans sjukt sköna kompis Peter men jag håller mig hemma så de får ljuga ifred men imorgom så åker jag till Örebro för att träffa the Andrén family. Mys. Mamma skjutsar mig fram och tillbaka och stannar hos kusin Sandra över natten. De ska ha Thé och mord kväll med nybakta scones, sweeeeet! På Torsdag åker jag mamma och Sandra tillbaka till Leksand och på Fredag kommer las grabbas efter för att fira midsommar i sommarsoliga Leksand. Snart är vi där och jag längtar! Ska bli så kul att träffa alla  - speciellt  Jonna eftersom vi missade varandra i vintras.

Remember those Walls I've built? Well boy, they're tumbelin' down and they didn't even put up a fight. They didn't even make up a sound. I've found a way to let you in but I never really had a doubt - standing in the light of your halo. I've got my angel now. It's like I've been awakened. Every rule I had you breakin' - it's the risk that I'm taking. I ain't never gonna shut you out. Everywhere I'm looking now I'm surrounded by your embrace.
Baby I can see your halo - pray it won't fade away.....


....Halo. Ni har säkert hört den tidigare men det var första gången som jag gjorde det idag och jag fullkomligt älskar den! Hade det varit jag och inte Beyonce som sjöng den hade jag lätt dedicerat den till dig Andreas! Hehe

Peace love and understand y'all

Död åt.....

...... Väder Tone! Sluta le när du ger prognosen ihållande regn under midsommarafton i mellersta Sverige. Det är inte roligt. Se bister ut, gråt - vad som helst men le inte. De är ett hån ändå. Pytt. Jag tänker låtasas som att du inte finns och att jag är väderguden; ett högtrycks område med strålande sol kommer in över speciellt Leksand, där midsommar is the shit, under fredags morgonen vilket kommer att hålla i sig under hela midsommarhelgen. Bättre. Mycket mycket bättre. Jag pratar sanningen. Tone ljuger. Det är dagens facto.

löööögnare!

Nu, promenad i den 13 gradiga värmen!

Home sweet home...?!

Jag är hemma i Sverige, det regnar. Flygresan gick bra iallafall okey. Men det regnar. Det har verkligen spöregnat konstant? sen jag landade på Arlanda i Fredags kl åtta. Kul.

Midsummer is up and coming

SNABB update!

Håller på att fixa inför avfärden till Sverige senare ikväll. Häften av sakerna är väl klara men har lika mycket kvar och väldigt begränsat med tid. Tänkte att jag kanske skulle skita i att missa planet den här gången........ Allt är iallafall inhandlat - det mesta rättare sagt. Hoppas att ni där hemma blir nöjda för de halverar typ min packning. Inte riktigt men nästan. =) Anländer till Arlanda imorgon kväll cirkus åtta skulle jag tro och då ser jag fram emot Joannas sköna nylle och snabba bil som ska ta mig ändå fram till Leksand! Yaaaaay!! Nej, nu måste jag verkligen försöka se över de här med packningen för typ 1000 gången och fixa med massa annat innan vi lär rusa till hejdå middagen! Sen måste jag gosa ihjäl mig med kattsnuttarna eftersom de är sista gången jag kommer att se dom. Sorg!

Sverige nästa!

Pjuh! It's over...

Igår gifte sig Alan och Hannah Wong - bröllopet är alltså över och det vart LYCKAT! Alla var verkligen super nöjda. Personligen tyckte jag väl att ceremonin var väääääldigt kort och okänslosam men det var Kemins fel inte vårt -  de hade inte vi med att göra. Allt utöver det vart super bra! Massa medier var där bl.a Cosmo Bride vilket kändes lite stort. När jag har lagt beslag på lite bilder så ska ni får se.

Idag fyller världens bästa pojkvän 27, vilket vi faktiskt inte firat alls än pga utslagenhet av oss båda efter typ en månads tokstress över div. saker. Ikväll blir det andra bullar eller iallafall kakor - då blir det lite kalasande. Även ett stort grattis till Isak som fyller 21 idag. Även han börjar bli gammal sakta men säkert. Hoppas att du får en bra dag bäste bror. Sen ska jag även passa på att önska grattis i efterskott till Dolly som fyllde 24 igår. Sorry gumman jag var inte hemma på hela dagen därav den sena födelsedagshälsningen.

Hoppas att ni haft en bra helg!

Update:
Självklart så Fyller Dollsan år IMORGON och inte i förrgår - vet inte vad som försegår i min hjärna med ngt vajsing är det. Vill bara meddela att jag insåg detta innan jag läste Majas kommentar. Gick på bloggen för att rätta till detta. Igen - Sara!!! Jag hoppas att du vet att jag vet när du fyller!! GRATTIS I FÖRSKOTT, hoppas att du får en helt underbar dag imorgon!!!

WTF

Fy faaaaaaaaaaaan va arg jag blir!!!!! Åhhhh, så trött på de här landet nu så jag faskien får psykbryt snart! Kan de SLUTA SPÄRRA SIDOR!!!! De två senaste som iallafall berört mig är blogspot (sorry alla ni som har bloggar där - jag läste dom så länge jag kunde!!) och nu från igår Hotmail! Va är de frågan om??? Varför just hotmail?! De dumma kineserna säger att det är för att de spärrat msn men min msn funkar fint, vilket jag självklart tackar för, men what's the deal?? Why??? Jag har ju massa mail som bara ligger och väntar på att bli öppnade och dessutom ännu fler som jag inte har svarat på. Jag blir så irriterad! De kanske inte verkar som någon större grej men när de är många såna här småsaker som läggs på varandra blir de tillslut en stor infekterad irritationsklump! Sluta förstör för mig! Dumma jädra förbannade skitar! Allt som har med bröllopet är där. Allt. Jag väntar på massa svar från folk och ja. Jag behöver den. Anledningen till den här jädrans blocknings hysterin är
Demonstrationerna på Himelska fridens torg.

Ni alla har säkert hört om studentprotesterna på Himelska Fridens torg 1989. Det kallas att det var ett studentuppror där mestadels studenter men även akademiker och andra lärda samlades tillsammans med vanliga människor på och runt Himelska Fridens Torg, Pekings mest centrala plats. Man hade även protester i andra delar av Kina men i mycket mindre skala och utan dödsoffer. Protseterna höll på sammanlagt ca 7 veckor i olika nivåer och med olika antal människor och hade sin start den 14 April men veckorna före 4 juni så eskalerade det och Regeringen började på allvar bli oroade och inse allvaret i protesterna. I början av Juni beslutade sig Regeringen för att ta till våld för att få ett slut på det hela efter att folk i slutet av maj börjat att matvägra. Det demonsrationen handlade om var Kina och dess regering. 1989 var det många andra kommuniststyren som raserade vilket fick många kineser att öppna ögonen och allt fler började höja rösten för att ändringar måste ske även i Kina. De ville ha en ny ekonomisk plan och en demokratiskt reform. De reformerna som Deng Xiaoping hade börjat införa efter Mao Zedongs styre för att gör Kina något mer liberalt räckte inte. Den 4e Juni skickade den Kinesiska regeringen in militära styrkor för att stoppa de ca 100,000 demonstranterna med vapen och pansarvagnar vilket ledde till att många dog och ännu fler blev skadade. Direkt efter denna händelsen rapporterade det Kinesiska Röda korset att ca 2600 hade dött under protesterna, en siffra som de sedan skulle komma att förneka och den officiella siffran är nu 241 demonstranter och soldater dödade och ca 7000 skadade. Efter dessa demonstrationer stärktes kollen runt om i Kina och de som hade stått på demonstranternas sida och delade deras uppfattning sattes i fängesle. Många vart förföljda och all utländsk press utvisades från Kina. Det är till stor del på grund av detta som Kina fortfarande är väldigt kontrollerat och t.ex hela Kinas internet fungerar som på ett företag. De kan kolla vad som helst på vilken dator som helst och även, som ni förstår, spärra olika sidor och sökningar.

Idag är det den 3 Juni och massakern på himelska fridens torg skedde den 4 Juni 1989 vilket innebär att det imorgon är 20 år sedan. Detta plus Folk Republiken Kinas 60 åriga födelsedag 1 Oktober i år har gjort att det nu igen är svårt att få visum hit - allting är precis som innan OS återigen och det har också lett till extra mycket kontroller som t.ex spärrningar av sidor för att minska risken för protester. Det är i Kina förbjudet med folksamlingar som inte är statligt organiserade som t.ex konsterter osv. Man får t.ex inte vara 10 st samlade i en källare och spela poker för då finns en risk för en sammansvärjning och konspiration mot regeringen. Det är iallafall där vi är nu. En dag ifrån "20-års jubileumet" (känns fel att skriva jubileum eftersom det enligt mig är ett positivt laddat ord) av Fjärde Juni Insidenten vid Himelska Fridens torg som den kallas i folkmun här. Inte för att folk i allmänhet pratar så mycket om det. De som ens vet om att det har hänt. I Södra Kina finns det fortfarande en stor procent som inte tror att detta överhuvudtaget har skett. De är någon som utländska medier har hittat på för att smutskasta Kina. Jaja. Nog om detta. En liten historielektion kanske förvissa och en påminnelse för andra. Nu vet ni iallafall vad som sker här och nu och att jag inte har någon tillgång till min hotmail längre. Gmail funkar så jag har skaffat ett sånt konto nu; rebeccaeleonorah@gmail.com så dit kan ni skicka om ni vill mig någonting. Nu ska jag städa det sista innan Svenskarna anländer och sen blir det till att njuta av Solen sista dagen för imorgon kommer det att bli regn och de ska fortsätta i en hel vecka... Mycket underligt eftersom det annars inte brukar regna mer än typ 10 timmar max på en månad. Det är ju skönt att man vet att vädret kan iallafall inte någon styra över, inte ens Kina............. Eller vänta!
Hur var det nu??!

Någon som vill ha något......????

Lystring Everybody allihopa! Om det är någon som vill ha någonting ifrån mitt nuvarande hemland så skulle jag vilja veta det typ pronto. Inte, jag upprepar, inte någonting tungt! Tro mig jag kommer att ha massor av kilon med mig iallafall men om någon vill ha typ en klocka, solglasögon, smycken, sjalar, badshorts, dvd box (inte el grosso) osv - Holla! Men inte nå svärd eller skor eller någonting annat dumt. Okey. Det var nog bara det just för tillfället.


Bättre sent än aldrig!

Grattis på morsdag!Du har ju redan fått din morsdagspresent och jag hoppas att du är nöjd med den =) Sorry om jag var grinig när du ringde igår men kl var typ halv två på natten vilket innebär att jag sover!!! Hoppas att du hade en bra dag iallafall.

Kram Dotra di.


RSS 2.0