Hört, läst och sett.....

Dagens kommentar stod tjejen som tar emot beställningar på Lily's för. Tidigare idag när det började närma sig lunchtid och det kurrade högt ifrån både min och Andreas mage så insåg vi snabbt att inte någon av oss orkade ställa sig och laga mat. Home delivery klingde ljuvt i våra öron. Adde drog nitlotten och fick ringa och beställa. Efter att han sagt vilken mat vi skulle ha så kom han på precis innan han skulle lägga på att han vill ha en Cola Light också så han skyndade sig snabbt att säga det så det skulle komma med. Som svar fick han en fnissande kines som klämde fram jaaaa, jag vet vad du dricker! Hahahaha. Någon som beställt från samma kedja en gång för mycket?!? Min humor. Mycket kul.

Nåväl. Har börjat lägga upp bilder på resedagboken nu iallafall. Fler kommer inom kort tillsammans med  dagboksinlägg. Mycket som ska sorteras, raderas och i vissa fall även censureras.

Lev välKommentarer
Postat av: Sofia

Flashback till Miranda i Sex & the City!! Precis samma sak hände. Det är ju det värsta när man inser att de vet vad man ska beställa. Förutsägbart. :D

2009-09-29 @ 10:51:03
URL: http://ettgulthus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0