We need you!Jag tror inte att någon av er har missat att det råder akut hungersnöd i östra Afrika. Anledningen till detta kommer bl.a från en kombination av uteblivet regn, sinande reurser, konflikter i de olika länderna och stigande matpriser och har nu lett till en katastrof vilken innebär att miljontals människor svälter. De står inför en värre hungersnöd än det varit på över sextioår. Detta gäller främst i Kenya, Sudan och Etiopien men även i delar av andra länder.

Jag vet att många av er inte har en förmögenhet att ta av, att ni behöver era pengar. Sparar. Men alla vi, alla! Har så vi kan ge någonting. Femtio kronor är inte ens en öl på baren. Det är Aftonbladet med Sofis mode bilaga. Det är en kaffe och en kaka på ett kafé. Ett linne på H&M. Det kan vi avstå. En av alla de gånger vi unnar oss det..

I dessa utsatta länder räcker fyrahundra kronor till mat för en mamma och ett barn i tre månader.... Tre månader. Om alla vi ger någonting - kan vi göra mycket. Hjälp mig att göra mer och framför allt, hjälp framtiden och de som verkligen behöver.

Det finns ett flertal sätt att bidra -
T.ex kan ni sms:a KATASTROF till 72910 så hjälper ni till med 50 sek via Plan International.
Ett annat sätt är att klicka på länken här för att komma till Plans gåvoshop.Bilder tagna under vår Afrika-resa våren -10

Tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0