Time flies, week 20/21


Suddig, men där är jag - i all min prakt!

Nu är bebisen ungefär 16,5 cm lång i sitthöjd och lägger stadigt på sig i vikt. Det vaxliknande fettlager som kallas fosterfett (vernix caseosa) bildas för att skydda huden under den långa tiden i fostervattnet. Det underlättar också förlossningen. Bebisen sväljer mer denna vecka, vilket är bra träning för matsmältningssystemet. Det fostervatten som tas in av din bebis spjälkas till vatten (som absorberas) och restprodukter som hamnar i tjocktarmen, där det så småningom bildar barnbeck.

-Info från babycenter.com


Ärligt talat hörni, tiden flyger iväg! Denna vecka har till stor del bestått av längtan efter mister, som snart kommer hem! och massor av aktivitet. Det har utan tvekan varit den mest aktiva veckan hitills, och nu är det inte för mig jag pratar utan lille hoppsan som lever rövare i hundranittio. Så mysigt! Man kan till och med se hur det hoppar till ibland. Och absolut känna om man har en hand på magen. Magiskt! Imorgon är det dags för ultraljud nummer två och vi får se om det är en liten kejsare eller kejsarinna där inne. Är så spänd och förväntansfull. Ska bli fantastiskt! Håll tummarna med oss för det!

Kommentarer
Postat av: mamma

Jag följer varje steg du/ni tar och är såååå spänd av förväntan =)Och du är gudomligt vacker Rebecca!!! Puss o kram

2011-06-02 @ 16:13:02
Postat av: Jonna

Härligt!

Äntligen en bild, instämmer med din mor!



Kram

2011-06-02 @ 17:38:52
Postat av: Mariah

Va fin du är! Måste kännas helt fanastiskt?! Kramar

2011-06-02 @ 20:43:51
Postat av: Cisci

Åh en sån söt mage!!

2011-06-02 @ 21:13:19
Postat av: Sofia

Vad härligt! Minns hur mysigt det var. Njuuuut!!

2011-06-02 @ 21:30:11
Postat av: Sara

Åh vilken fin liten kula du har fått!! Fina du!

2011-06-02 @ 21:37:35
URL: http://dalkullansara.blogg.se/
Postat av: tess

du är så fiin! hoppas det går bra på UL, späääännande:)

2011-06-03 @ 07:36:52
URL: http://myfashioncorner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0